![]() |
Anvelope Noi - Sub Pretul Concurentei
4 Attachment(s)
Aduc la comanda (sau mai corect spus PRIMESC) ORICE DIMENSIUNE de anvelope, auto-moto off-road, quad, atv...etc din Germania, in maxim 6-7 zile lucratoare; plata se face la livrare in Bucuresti; intrbari suplimentare la tel 0744 363678 sau pe mail: calaras.bogdan@gmail.com sau pe cele doua forumuri de moto: ..........(pardon,ar fi trebuit sa citesc regulamentul inainte de a da linkuri:oops: )
Mai jos sunt cateva exemple de preturi scoase pentru trei dimensiuni mai uzitate...pentru o dimensiune sau un producator anume...astept intrebarile voastre - BOGDAN PS: poza 1 este cu depozitul din jermania...celelalte sunt din baza lor de date.. |
Re: Anvelope Noi - Sub Pretul Concurentei
Numai 15 , 16 si 17 ?
18 nimik ? |
Quote:
Mai sus, daca citeai cu atentie, vedeai ca scrie mare ORICE DIMENSIUNE, deci sa fie pe 18 cu cat ....? spune-mi dimensiunea corecta si vei primi un raspuns..repede si corect haidepa Bogdan |
Quote:
ai ? ce marca???...si ce pretzuri au?...4 buc.... |
3 Attachment(s)
Quote:
Pentru ca mi-ai dat o informatie incompleta, am sa te las pe tine sa le sortezi dupa, "winter", "sommer" si "all season" succes Bogdan PS: evident, ultima coloana reprezinta pretul, penultima cea colorata..numarul de gume la ei pe stoc si sublinierile cu galben sunt cele scoase la oferta in acesta perioada...sunt unele care au o reducere de peste 50-60% |
205/55/15 ceva de vara......... la ferta firma buna un pret ?? cu reducere cu tot ....... mersi
|
195/ 40/16
195/45/16 goodyear f1 pret pe 4 bucati mersi |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
In lista lor de goodyear nu am gasit decat doua modele la dimensiunea aceasta; alege tu... 195/45R16 80W EA F1 GSD2 GOODYEAR la 91 eur/buc sau 195/45R16XL 84V EA F1 GSD3 GOODYEAR la 90 eur/buc o zi buna |
as vrea si eu pretul pt
195 / 65 / r15 "all season" eventual pret mminim / maxim |
as vrea si io pt 205/55/16
merci |
1 Attachment(s)
Quote:
succes |
3 Attachment(s)
Quote:
Pentru ca nu ai precizat, "all season", sau "winter" am pus de la mine pe "sommer" si am gasit toate aceste variante...sper sa gasesti ce-ti doresti...si eu la fel... succes |
245/40R18 de vara ....preturi?
|
4 Attachment(s)
Au fost oameni care chiar au avut nevoie...si pe care i-am rezolvat..si nu numai ei...
Bogdan, PS: pentru o comunicare mai rapida incercati pe mail sau la telefon bogdan@dccom.ro |
All times are GMT +2. The time now is 03:24. |
- Copyright 2025 4Tuning