![]() |
Un chevy captiv...
6 Attachment(s)
Salutare la toata lumea.
Evident , cum spune si titlul e vorba despre un Chevrolet Captiva.Urmaresc de ceva vreme forumul dar nu m-am gandit pana in seara asta sa ii fac o prezentare .Masinuta e din 2009 , 55.000km , 2.0VCDi , 150cai , greutate proprie 1850kg, A/T. Varianta achizitionata a fost cea Sport (In momentul de fata nu se mai produce) si cuprinde : - Piele interioara rosu cu negru - Trimuri interioare imitatie carbon - Climatronic - Tempomat - Senzor de ploaie - Incalzire in scaune - Geamuri electrice - Reglaj electric scaune fata - Torpedou cu functie de racire - Geamuri heliomate + ionizare - Sistem audio 8 difuzoare (4x 16cm , 4x pentru sunete inalte) - Stopuri transparente - Elemente exterioare cromate - etc. (gen A/C , Radio-Cd...) Full inafara de trapa. :-) Modificari aduse de mine: 1.Jante OZ Versilia Matt Black + Diamond Cut 18'' 8.5j (sau 8j , nu sunt foarte sigur) + Anvelope Michelin Latitude TourHP 235 R18 55. 2.2xTipsuri Sebring 3.Led-uri exterioare culoare 6000k(Numar inmatriculare+Pozitii) 4.Suporti numar inmatriculare inox. 5.Xenon 6000k faza scurta. 6.Colantat spoiler fata cu folie de carbon (partea de sub numar) 7.Manere usi cromate , din inox. 8.Colantat semn chevrolet spate+fata cu folie carbon respectiv folie neagra lucioasa (pe fata nu sunt multumit cum a iesit , nu exista niciun contrast , in schimb in spate arata bine). 9.Vopsit spoiler spate din argintiu in negru metalizat , culoarea caroseriei. 10.Statie multimedia kenwood 7240BT : navi, dvd , tv, bluetooth etc. Pe viitor, sunt la facut o pereche de pleoape custom , am luat in calcul un set de jante de 20'' (cu toate ca si asa e foarte rigida , ramane de vazut daca voi face trecerea) , distantiere 25mm fata+spate (90% sunt convins) , set arcuri Kw (-30mm). Elemente de tuning pentru Captiva sunt chiar foarte rare ... nu gasesti un body-kit de exemplu... Legat de semnul din fata , astept o idee de culoare ( negru nu merge pentru ca nu este incadrat de nimic , nu iese deloc in evidenta). Promit cateva poze facute ziua. Astept parerile voastre. :-P |
Re: Un chevy captiv...
nice car ... se potrivesc de minune jantele ... felicitari pentru alegerea facuta
|
frumoasa masina dar puteai face un rezumat la ce ai pus mai sus
|
Multumesc Obelix.Dracusorule , e de citit fugitiv , doar ce te intereseaza din ea :D
|
In sfarsit ai postat-o si tu :D Sexy rau tiganca!
|
multumesc mult.
daca ati veni si cu niste idei nu ar fii rau deloc :-P |
Inegreste pe interior farurile si stopurile, oglinzile ornamentale de sunt acum crom. Nu te legi de oglinzile reflexive ale becurilor, doar de ornamente ;)
|
Pleoapele sunt gata , luni le duc la vopsit si sper ca pe marti-miercuri sa fie pe masina. Voi reveni cu poze cand sunt gata :)
|
6 Attachment(s)
Niste poze sa va faceti o idee , pe marti sunt gata vopsite :-P
|
Nu imi plac :P Mai bine prelungeai capota, arata mult mai bine!
|
Quote:
Sincer nu am vrut sa ma complic cu capota... |
salut, frumos SUV, si sincer mie imi plac pleoapele, astept poze cu ele vopsite !
|
7 Attachment(s)
Salut,
Nu am mai postat de ceva vreme aici, voi aduce topicul la zi. S-au montat jante Wolfrace RR Black 20'' + Anvelope Vrederstein Ultrac SUV Sessanta, arcuri Kw -30mm, pleoape, eleron OEM, lacuit stopurile, fixat numaru cu banda dublu-adeziva,vopsit etrieri + scris si inca cateva lucruri marunte gen emblema irmscher pe trim in interior. Atasez poza si cu interiorul, folia de carbon o voi da jos si voi reface trimurile cu hidrotransfer. |
Masina este de vanzare , vreau sa trec la ceva mai mic.
Pret negociabil 15500E |
ti-ai prelungit pleoapele si peste semnalizari ? in primele poze erau parca mai scurte... Asa arata mai bine
Felicitari si spor la vanzare ! |
| All times are GMT +2. The time now is 04:04. |
- Copyright 2026 4Tuning