Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Rat look ori clean look?! (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/257881-rat-look-clean-look.html)

TrayanV 10-05-11 00:29

Rat look ori clean look?!

Salut salut!Am venit si eu cu o intrebare : "Rat look or clean look?".Am si eu un Golf 3 si ma gandeam sa'i aduc niste modificari :D.Am tot stat pe ganduri si am ajuns la intrebarea de mai sus.Rat look pe la noi este cam rar.Unii sunt ed parerea ca Rat look'ul e o prostie,in fine... Clean look mai cam la toate masinile vezi in ziua de azi.Vreau va intreb si pe voi.Daca ati fi in situatiea mea ce ati alege? Rat look or clean look? :help:

AnduGTR 10-05-11 07:02

Re: Rat look ori clean look?!

3 Attachment(s)
Ca sa faci un rat-rod adevarat e nevoie de investitie destul de marisoara si o gramada de munca. E un prag foarte mic intre rat si kitsch/jaf, deci mare atentie daca mergi pe acest stil. Ori il faci cum trebuie, ori te linistesti si mergi pe clean, care e mult mai usor de obtinut.
Parerea mea: fa-o rat-look! 8) Iti urez "succesuri" in modificarea masinii, indiferent ce stil alegi.
L.E.: am atasat si 3 poze sa ai inspiratie. Cred ca nu se supara nimeni.

TrayanV 10-05-11 10:52

Mersi mult pentru sfat.Si eu ma gandeam la rat-rod chiar daca in Romania ii o prostie "cum se zice".Fiecare cu parerea lui.

VaLeX 10-05-11 11:05

Cine zice ca Rat e o prostie a jucat prea mult NFS, ori vine din tara unde tuning'ul inseamna bari imense , eleroane 2-3 daca se poate ..si anume Spania.
Un clean look adevarat e destul de rar si la noi in tara, eu unul ma bucur ca s-a renuntat la body kit-ruri hidoase si au inceput si romanii sa-si dea seama ce inseamna eleganta, stil ..acest clean look.
Clean look , ar trebui sa faci cap coada daca tot te apuci , nu doar bare si portbagaj shaved si gata ai clean , inseamna mult mai mult ... ex : baietii de la Ghetto , Golful 3 portocaliu , dupa parerea mea sunt singurii care s-au incadrat in acest stil.
Rat look , stiu ca era un baiat cu Ford Sierra daca tin bine minte de pe forum cu un proiect, dar n-am mai auzit nimic, mai e Golful ZAK , o masina reusita care combina stilurile , si un Golf 2 parca, din VEST ..o tentativa :)
Succes in alegerea stilului care ti se potriveste, insa ai grija sa nu dai in diverse.
Sanatate !

[IlluSioN] 10-05-11 20:50

tu gandestete sa'ti placa tie ce va iesii ! mai putin conteaza ce zicem noi
succes

TrayanV 11-05-11 20:09

Deja m'am gandit.Si o sa raman la "RAT" si de saptamana viitoare o sa incep lucru,dar eram si eu curios sa ascult parerile altora sa vad si eu fiecare cu ce preferinte ii :).

Yackone 16-05-11 22:32

3 Attachment(s)
Rat look... daca vrei te ajut cu vopseaua de rugina

RIcKO 16-05-11 22:35

daca e masina de zi cu zi ,,,renunta la RAT , gandeste practic , mai si un ITP de trecut si asa mai departe , daca e a 2 a masina , dai bice

axealex 28-05-11 07:18

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4330115)
daca e masina de zi cu zi ,,,renunta la RAT , gandeste practic , mai si un ITP de trecut si asa mai departe , daca e a 2 a masina , dai bice

corect !

Paul Low 01-04-12 13:47

Daca ar trebui sa aleg intre Clean si Rat in mod cert as alege prima varianta... Am un prieten care a avut sa ii dea o tenta de Rat style masinii, dar dupa putin timp si-a dat seama ca nu merita :D

Eddy_e39 08-04-12 18:48

Rat Style inseamna in primul rand RUGINA (in Romania masinile cu rugina se numesc RABLE:lol:) iar Clean LooK este foarte raspandit in Romania pt k este cea mai buna alegere .... sau pt k in Romania sunt doar papagali (fac ORICE vad la altcineva:???::lol:)

C T 19 K R A 25-06-12 10:35

Clean Look categoric ...:lol:

All times are GMT +2. The time now is 02:56.

- Copyright 2026 4Tuning