![]() |
E36 - 320 Cabrio
6 Attachment(s)
Astazi am ajuns la o masina care mi-o doream de mult.. e36 cabrio :D
Am dat coupe-ul si diferenta de $, dar am pastrat de pe coupe cate ceva. Chiar daca e duminica, nu m-am putut abtine si am pus stopurile de M si bara spate M. Am scapat de pragurile oribile si urmeaza sa schimb bara fata si farurile. Motorul e 2.0 vanos, urmeaza sa ii pun un autoblocant care il am pus de-o parte :D:D E din `94 si are si are si ea defectele ei... motorasul de la decapotare e crapat, geamul spate e cam distrus si scaunele fata uzate/rupte. Cu timpul sper sa-i rezolv problemele si sa o fac mai frumoasa. Cateva poze de azi... |
Re: E36 - 320 Cabrio
hai s`o porti sanatos ... si fara incidente :)
|
e ok ca fiind cabrio :D ai umpic de munca la ea sa fie ok , felicitari pt achizitie si spor la treaba in continuare
|
HARDTOP..............:D:D:D:D:D
Sa o stapanesti sanatos domnu.Arata bine de tot.Multi km cu ea fara incidente si tuning de cea mai buna calitate pe el.Pozici + filme dupa ce se monteaza autoblocantul.:D:D:D |
Multumesc :D azi am pus un bandou de M, maine le pun si celalalte, poate si pragurile. Am dat jos eleronul si o sa il pun cel ingust care l-am cumparat pt coupe.
Cand am vrut sa pun si butoanele de la incalzire in scaune, am ramas ingrozit ce era acolo. Un soarece mort!!! Sper sa nu mai am surprize de genu` asta... |
Quote:
:lol::lol::lol::lol:inseamna ca se vrea aduca la rat style.:lol::lol:glumesc. ON:Ceva pe masura.Diferenta dintre jantele tale si cele de pe albatrosu asta e ca ale lui sunt originale de la mama lor.Enjoy: https://www.youtube.com/watch?v=iJPBKF8hCGM |
f frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos si fara incidente...
|
Am vrut sa o cumpar si eu dar la pretul ei mic avea si multe defecte si pentru mine nu se merita.... dar las ca o faci tu sa arate bine.Luneta in ce stare e ? Trebuie schimbata? Dar softopul ? Cum trage masina? Pune poze si de la interior
Felicitari si multa bafta la ceea ce vrei sa faci cu ea |
Quote:
|
Quote:
Asta nu mai stiam Skillz.Credeam ca sunt replici.Dar daca sunt originale e perfect.Oricum imi place mult masinuta.:D |
5 Attachment(s)
Azi am continuat treaba la masina: schimbat grila, faruri, bara fata - spate, oglinzi si am pus o parte din bandouri. I-am pus covorase originale alte maruntisuri..
|
Interesant, prinde o forma frumoasa ;)
|
Quote:
+ 1 de la minee:D |
daaa cu oglinzile ce ai avut ??
|
Quote: