![]() |
Maşina mea: REKORD C , in felul meu
10 Attachment(s)
Cu ceva timp in urma mi-am vandut jucaria cu care topeam slikurile si benzina pe circuit, si care pentru un timp mi-a inghitit banii si imaginatia. Decizie de conjunctura. Si cum aceasta lucrare pe care o prezint acum, era oprita de vre-o 2 ani, m-am decis in decembrie 2009 sa o reincep si s-o termin. Ca asa cum imi sta mie bine, cand scap de datorii, nu stiu cum dracu sa fac sa ma bag in altele, iata mai jos unde am ajuns
Cum fierul e aproape gata m-am gandit sa-l prezint . Mai este prezentat pe vre-o 2 forumuri chiar de la inceputul. Totusi aici ma rezum la poze recente. Sper sa nu-l fac de ras. Masina a iesit intr-un final cam ce am vrut eu, nu 100%, ca nu am buget nelimitat. O parte din elemente sunt adaugate si datorita intamplarii ( de exemplu rotile), iar o parte inca mai sunt de inlocuit , modificat, sau cumparat pentru ca lipsesc. Multumesc tuturor celor care m-au ajutat sa pot ajunge aici, cu sfaturi, informatii, documentatie sau piese ( bAndrei,walker, blind, john17, etc). |
Re: REKORD C , in felul meu
Frumoasa ,dar unde sunt facute pozele astea?? Succes mai departe cu proiectul
|
Foarte bine arata ! Culoarea ii vine bine :shock:
Pozele sunt facute in Spania ! |
tipla masina !! mai rarutz asa ceva !:shock: bafta
|
modestule :D
ii superba masina, ai readus la viata o masina care nu mai avea mult de trait, si ai facut-o mandra :) bafta |
Da intr-adevar, fotografiile sunt facute lunea trecuta, 2 mai, in Spania.
|
Re: Maşina mea: REKORD C , in felul meu
exceptionala masina, motorul a iesit superb. cum spune-a si colegul mai sus... apreciem faptul ca ai readus o astfel de masina la viata. mai rar asa masini si proiecte.
Sa ne ti la curent cu modificarile aduse, si multa bafta si spor in proiectul tau. bft |
Quote:
|
5 Attachment(s)
:D NUUUUUU!..
Cand am adus-o arata asa: Transportul m-a costat 500€. Daca as fi adus-o pe roti, si a zicem ca ar fi functionat, tot cam atat ar fi fost costurile (benzina, taxe de autostrada, nu mai zic de oboseala , mancare , pericole)- |
frumoasa masina...sa ai grija de ea:)
|
asaa da, tot timpul cand un rekord sau un taunus pe strada imi aduc aminte de tine; imi pare rau ca nu esti aici in tara, felicitari pt proiect, mie dor de tine sa mai vb cu tine si sa mai "stam" pe langa masini.
super a iesit, stiu ca ti ai implinit un vis! te salut! g. |
2 Attachment(s)
aicin se vede sistemul de admisie original, si cam cum arata compartimentul motor in 2007 .
|
Quote:
Nu se stie. Viata e asa cum e, poate ne vedem curand si vb si despre golful tau. |
Tipla batrana :) , sa ai grija de ea.
Ps: pozele sunt facute langa Figueras?... nu mai tin minte exact denumirea statiunii :) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:15. |
- Copyright 2026 4Tuning