![]() |
Poze Intalnire 4Tuning 22 octombrie!
174 Attachment(s)
aici sunt toate pozele facute de mine !
|
Re: Poze Intalnire 4Tuning 22 octombrie!
aha, misto :d mai ales ca apare si masina mea :-p am si yo vreo 120 de poza :D si vreo 8 filmulete dar am sa le postez maine ca acum sunt prea obosit ;)
|
super tare...pacat ca nu am putut sa vin shi eu :(
|
pacat ca nu ai fost la dezlantzuirea franei de mana shi ridicarea prafului
apare shi a mea in poze dar am o dilema ce ai pozat meganele II al meu sau femeia lui bmw rulllzzz |
Mai deci prea tare ... ma intreb cati euroi am lasat cu totii pe asfalt .... dar a meritat... eu cred ca pentru toti cei care au facut eforturi suplimentare de deplasare a meritat mai ales daca au ramas si dupa masa. Oricum faine poze, faine masini oh... si da slabut si 1,5 si 80 cp si ...economic... dar belea tare frana aia de mana si indemanarea soferului...de pe megane II.
Numa bine si la mai multe poze , la mai multe masini si la cat mai curand bis:) |
Foarte tare frate:P
A fost super...au baietii astia niste masini de plangi fara sa vrei...nu am participat...dar v-am surprins in trafic:D, mergeau baietii in coloana si cu bmw`urile alea cu blitzuri pe ele parca era coloana prezidentiala:D...k`lumea ce sa mai...am oprit si io cu 'buburuza' sa admir si io frumusetile...si se uitau urat baietii la masinutza mea...(Matiz Mustar:D) poate o so` aranjez si io pana la anu...ca sa ma tin si io in rand cu bmw`urile...daca se poate asa ceva:D...in rest bafta la toti...si la cat mai multe modificari...
|
Misto rau pozle...treb sa vin si io dar nu ma anuntat !
|
Bravo copii!Sunt mandru de voi!Am sa va laud eu mai mult...mai incolo......
|
Va rog...si aici poze sa urcatzi
https://forum.4tuning.ro/36-iasi/25796-poze-poze-intalniea-4tuning-ro-22-octombrie-iasi.html |
super misto :) aveam un bec pe stop ars vad :)
|
Super tare !!! Mrf intalnirea :D
|
30 Attachment(s)
cva poze si de la mine
|
5 Attachment(s)
si ceva filmulete numai ca ori e de vina camera ori sunetu era prea tare in anumite cazuri!
|
Mai punetzi si voi ceva filme :D !
|
a iesit bine, a fost mijto si m-am simtit bine..cel putin eu ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:56. |
- Copyright 2026 4Tuning