![]() |
Ford Fiesta MK6 1.4 TDCI
5 Attachment(s)
Salutare la toti forumiștii,
După 6 ani de tico, m-am decis să îl părăsesc și să trec mai departe. Am găsit și cumpărat ceea ce căutam: - 1.4 tdci, consum mic - 4 uși - culoare frumoasă Mici planuri pe viitor: - jante (rușinică mie, dar ce distanță este între prezoane?), deja am pus ochii pe unele pe 15" - folii - bixenon (am văzut că are H4, deci le iau de pe tico) - sunetul deja l-am luat de pe tico La capitolul sunet, am observat că are difuri pe ușile din față dar pe spate, nu. Ce difuzoare îmi recomandați, ca să încapă perfect în lăcașul lor? Am căutat ieri în toate supermarket-urile și Flanco/Altex-urile...:( și nu am găsit mărimea aia... La fel cum am procedat pe thread-ul daewoo, aștept sfaturi și sugestii și cum să îmbunătățesc/improvizez la Fiesta... Fosta și cealaltă mașinuță a mea: https://forum.4tuning.ro/111-masina-m...o-gr-26-a.html |
re: Ford Fiesta MK6 1.4 TDCI
Felicitari,sa o stapanesti sanatos si fara incidente...DIstanta intre prezoane este de 4x108 si te anunt de acum ca gasesti mai greu :)
|
Quote:
Îmi plac... și cred că dau bine pe fiesta, ideea este următoarea: or atinge pe spate la greutate mare, pentru că de exemplu, la tico când am schimbat jantele și am trecut pe 13", a trebuit să evazez... |
Felicitari pentru achizitie, sa o conduci multi km fara incindente ;).
Imi place culoarea.. |
Quote:
Are cineva idee, unde găsesc următoarele: - difuzoare pentru ușile din spate, chiar și cele din față, deoarece sunt stock? - un mic eleron la SH? |
1 Attachment(s)
Jantele au venit... urmează un kit bixenon de 5000k (cu balastii ultraslim) :D
Pentru cei care vor difuzoare pentru fiesta, acestea sunt raspunsul: http://www.****************/Boxe-Auto...axiale-TS-H687 sau http://www.****************/SXE-5725s :) |
Arata bine jantele :D. Sa le rulezi multi km.
|
Quote:
Multumesc frumos ! |
dimensiunea la dif`uri cred ca este 5x7 ca la mondeo daca este pe oval ..
fordul are o dimensiune foarte tampita dar gasesti cateva modele .. MTX XT573 / HIFONICS ZEUS ZXi 683 Mk2 / COUSTIC CX573 / CRUNCH GP572Cx / JBL GTO 8628 succes la cautari :) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
salut,
Ford, prin catalogul de accesorii al programului Microcat, recomandă ca înlocuitor Pioneer TS-H687, difuzoare coaxiale cu 3 căi cu următoarele specificaţii: Dimensiuni : 6”x8” Putere : 50W Impedanţă : 4Ω ..mai jos atasez si o poza cu acestea.... |
Quote:
Ca atare, m-am decis la astea unde sunt mult mai ieftine și cu mult peste cele stock. Pe deasupra, le-am și găsit la magazin pe stoc... :D Sunt perfecte pentru HU-ul meu. Ce mi-a recomandat DJ-60-LAN sunt scumpe... și nu pot "investi" in ele... oricum, mulțumesc frumos pentru sugestii. Zilele astea vine xenon-ul :D |
Ieri am cumpărat bi-xenoanele (de la Serban)... sunt de 5000k, ultra slim, clasa A (timp de incărcare 3-4 secunde). Revin cu pozele de la montaj.
Sunt pe punctul de a-mi schimba numărul la maşină, ce ştiţi, s-a aprobat legea aia de cacao unde "spune" că la maşinile până în 2007 ca an de fabricaţie, se mai plăteşte încă o dată taxa auto ? |
Quote:
P.S. trebuie modificat la interior acolo unde ai pus CD Playerul arata foarte urat asa, vezi ca gasesti masca adaptoare de la 2 din la 1 din cu buzunar pt portofel si/sau telefon. |
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 12:23. |
- Copyright 2025 4Tuning