![]() |
E36 - 325i Vanos coupe
7 Attachment(s)
Cumparata in 2010 in toamna 210000 km adusa din Elvetia.Inmatriculata in RO.:twisted:
.Stare in care am luat-o era acceptabila.Am schimbat flansele la cardan,bucsele pe puntea spate,ulei,filtre si de curand ulei in cutie si diferential. La interior i-am imbracat fetele de portiera in piele perforata+plafon si stalpi -i-am pus pachet lumini -leduri mood light la plafoniera -leduri la suportul de ochelari -urmeaza un set de led-uri la manerele din interior si ma gandeam sa fac si la ext la oglinzi. -montat inchidere centralizata cu cheie diamant -semnalizari fata si lateral albe -curatat tapiteria -montat recent statie + subwoofer Magnat in rest intretinere ca la orice masina. |
Re: Bmw e36 325i Vanos coupe
Frumoasa pisica:)
Eu zic sa ii pui capacel la supape la ventil cu led....astfel incat va lumina un cerc perfect cand conduci la viteze mai mari. Asta daca tot o faci ca pe un pom de Craciun:):D Bafta App.. ce consum ai int/ext ? |
Am avut ocazia sa-l vad atat in Botosani, cat si prin Iasi.Superb exemplar, facand referire la starea in care ai luat-o.Sa-l stapanesti sanatos si multi km fara incidente.Urmeaza si la exterior modificari sau se ramane pe varianta stock?Din pct-ul meu de vedere, ar mai merge lasat pe burta.
|
Da ms:)) nu o fac pom de craciun ca nu imi plac porcarii de genu! imi plac chestiile subtile si de bun gust
14-15 in oras in ext scade pe la 8 nu am stat niciodata sa ii fac un consum exact |
pai ma gandesc la un set de jante de M3 E 36 originale sa vad cum coboara cu ele si apoi o suspensie un pachet M finut.
Ma mai gandesc la un set de discuri ventilate fata-spate si placute ceramice Un set Cold air intake Bujii Ngk |
Quote:
Inseamna ca se merge pe drumul cel bun.Iti urez spor la tunat, cu cat mai mult bun gust........OEM style. |
arata foarte bine, sa o stapanesti sanatos
|
Si la cat crezi ca te ajung 4 discuri ventilate si placutele de ceramica aferente ?:lol:
|
Quote:
|
gasisem in marea britanie cam pe la 150-170 lire setul pentru toate 4 rotile.Am condus o masina cu ventilate si se simte diferenta:shock:
|
Quote:
|
tot kit-ul cam asa gasesti pe la 10-12 mil.Stiu ca luasem pentru e39 discuri si placute brembo de serie si cu inca vreo 2-3 mil luam din astea ventilate.
|
Nui rau
|
salut frumoasa masina !
vinzi o janta daia ? sau iti dau o rezerva normala de tabla plus diferenta ? |
Re: E36 - 325i Vanos coupe
:o 2,5 + coupe + culoarea :o = Potential !!!
Te felicit pentru masina !!! ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 03:36. |
- Copyright 2026 4Tuning