Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Primele Impresii De Dupa Intalnirea Auto Iasi -22 Octombrie (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/25731-primele-impresii-intalnirea-auto-iasi-22-octombrie.html)

bakal 22-10-06 18:36

Primele Impresii De Dupa Intalnirea Auto Iasi -22 Octombrie

Dupa cum stiti, astazi a avut loc proma intalnire 4tuning din iasi.Vor urma si alte orase.
primele impresii sunt de bine, avnd in vedere ca organizatorii nu prea au avut nici mult timp nici un sprijin din partea vrunui sponsor(exept 4tuning) asa ca eu zic ca s-au descurcat bine. masini au fost, admiratori au fost, ne-am si plimbat prin oras, ne-am mai si cunoscut intre noi, ce mai la deal la vale, a fost bine.
ASTEPTAM SI ALTE IMPRESII

ESPinoza 22-10-06 18:44

Re: IMPRESII INTALNIRE 4TUNING-22octombrie-IASI

cum ma mai spus si pe topicul celalalt:
a fost super mie mi`a placut m`am facut si cu un sticker moca astept sa spuna baietzi ce au mai facut dupa ce au plecat de la fac de chimie.. eu m`am dus sa mananc am vazut ca s`a cam spart multimimea si asteptam multe poze

Bmw_Rulllzzz 22-10-06 22:54

apoi am fost la fortus si a fost super ;) poze si filme poate maine

CRyS` 23-10-06 10:33

https://forum.4tuning.ro/36-iasi/25796-poze-poze-intalniea-4tuning-ro-22-octombrie-iasi.html

pt poze !

Eu zic ca totul a fost bine...un numar de vreo 60 de masini,o coloana frumoasa....s`a meritat!

KillerB 23-10-06 12:11

A fost foarte fain, mai ales ca nu ne-am mai intalnit atatia de ceva vreme, a fost si interes din partea publicului...ce mai...ar fi bine sa reluam ideea si sa facem intalniri mai de anvergura la Iasi de doua ori pe an macar.
Deci, pentru o prima manifestare a fost bine, desi la sfarsit am inghitit o tona de praf:D :D :D (prietenii stiu de ce).

slip 23-10-06 12:29

ma bucur k v-a placut.. speram sa facem una si mai mare data viitoare :D
au fost mici neplaceri...si desprinderi de grup..dar..s-a rezolvat totul...nu a fost nimic grav
cat despre politie.. nu pot sa imi dau seama cum de nu s-au bagat macar 5 minute in seama..cu un girofar ceva acolo... :D
a fost frumos.. mie unul mi-a placut

astept urmatoarea intalnire cu nerabdare (fie k e bacau..suceava..iasi...sau oricare alta parte :D)
cat despre praf... hmm..c sa zic.. ma ustura gatul si acuma :D :lol: dar distractia costa :D
am fost si aseara pe acolo sa invatz o prietena sa faca cate ceva pe praf.. si nu prea mai era...praf... :lol: il dadusem noi la o parte pe tot :D

v-am salutat...

cu respect..slip

Zerofast 23-10-06 14:06

a fost super...no comment ..next time dup cat ne-am inteles BACAU ...10-19 Noiembrie ;) Good Luck

KAmikazee2005 23-10-06 14:27

SUPER TARE intalnirea... felicitari organizatorilor... si in legatura cu prafu... ;) mi-a placut de slip cel mai tare:) aaa si de aia 2 cu daciile :))

r3sp3cT 23-10-06 14:35

Cum putem lua si noi ceva filme ? :D Multumesc anticipat !

Bmw_Rulllzzz 23-10-06 16:17

intr-adevar a fost frumos ce a facut slip. doar prima intrare pe care nu a filmat-o nimeni pt ca ne-a luat prin surprindere. dar nimeni nu a facut ce a facut bacaul. adik tibi cu megane-ul (bc_04_aju) ;)

KAmikazee2005 23-10-06 16:59

din pacate a filmat cineva prima intrare a lui slip.... a fost aia cand era si dacia rosie care ne arata c poate... :) si dak intradevar a fost aia intrarea... eu am filmat-o

Bmw_Rulllzzz 23-10-06 17:08

momentan sunt la facultate si nu pot intra acolo unde mi-ai zis tu, am sa incerc atunci cand ajung acasa. dar mai bine da-mi un pm cu id-ul tau de mess si facem schimb acolo de filme si poze ;)

KAmikazee2005 23-10-06 17:31

kamikazee2005 e id-u meu

xYron 23-10-06 17:46

kamikazee te cautam :D. VReau sa vad filmarile. Pacat ca nam apucat sami pun cutia de renault. Meeting-ul a fost pe neasteptate...dar o sa ne vedem sigur la anul sa vad comentarii despre sportul meu:-P

bc_04_aju 23-10-06 19:00

Quote:

Originally Posted by KAmikazee2005 (Post 595786)
SUPER TARE intalnirea... felicitari organizatorilor... si in legatura cu prafu... ;) mi-a placut de slip cel mai tare:) aaa si de aia 2 cu daciile :))

da frate intradevar tare tare pe mine nu ma vazut nimeni
pacat ca nu vedetzi decat in curtea voastra dar show-ul v-il fac altzii
oricum felecitariile mele

All times are GMT +2. The time now is 21:08.

- Copyright 2026 4Tuning