![]() |
Daihatsu Charade
6 Attachment(s)
Daihatsu Charade 94 Merge absolut totul pe ea,nu bate nu troncane nu pierde ulei motorul e ca nou de asemnea tabla si interiorul.Masina poate fi vazuta in Jud Brasov Oras Zarnesti.Consum si impozit mic.
Dotari: Geamuri Electrice Oglinzi Electrie Faruri reglabile electric Servodirectie Servo Frana Cd mp3 Lumini de ceata Inchidere Centrala Alarma Motor: 1499 cmc 16v 55KW-75CP Contact:[email protected] Tel:0741210451 Pret 2200euro negociabil in limita bunului simt |
Re: Daihatsu Charade
sus cu japoneza
2100 sau variante nimeni? |
up
variante sau cash |
susss
|
1 Attachment(s)
sus
merge fara repros |
Sus cu ea
|
upppp
|
1 Attachment(s)
2000 sau variante
|
revin cu poze noi
|
9 Attachment(s)
Buna!Am sa pun poze noi deocamdata am schimbat pivotii,capete de bara,bucsi,arcuri, ii voi face unghiu si masina o sa fie ca noua.
Am reparat si manerul rupt de pe usa stanga fata,geamul dreapta inlocuit buton,pretul ramane la 2000 e,masina este in stare ireprosabila. Am facut un drum cu ea pana in Germania si vreau sa spun ca sa comportat ireoprosabil. Pozele sunt inainte cu o seara de a pleca. |
Sus cu ea:)
accept schimburi cu masini sa nu fie mai jos de 1994,la schimb pretul este acelasi! |
Sus cu ea:)
Geamuri Electrice /Functia Comfort Faruri reglabile electric Oglinzi Electrie Servodirectie Servo Frana Usile spate/Siguranta Copii(este un buton care il invarti se blocheaza usile si le poate deschide numai adulti dinafara) Cd mp3 Lumini de ceata Inchidere Centrala Alarma Accept schimburi cu Kombi,Van,Berlina.(exclus coupe si tot ce are 2 usi) |
uuuuuuuuppppppppp
|
sus cu ea pretul scade la 1900e
|
uuuuuuuuup 1700eur pregatita de iarna 4cauciucuri de iarna rulate maxim 3000km
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:41. |
- Copyright 2026 4Tuning