![]() |
Matiz B 29 JCF
10 Attachment(s)
Am decis sa prezint si aici masinuta pe care am cumparat-o de la Razvan Coman. Istoricul pana in momentul cumpararii il puteti vedea aici:
https://forum.4tuning.ro/111-masina-m...at-2007-a.html De cand am cumparat masina i-am adus cateva imbunatatiri: -montat macarale electrice originale -temporizare stergatoare -montat modul chime bell de leganza -schimbat mocheta -dat cu antifon cauciucat in interior -construit o polita din pal -am pus instalatie gpl Ce doresc sa fac in continuare: -sa scap de rugina care ma omoara psihic -sa repar bara fata pe care o avea razvan -fete de usi de matiz 2 -volan de matiz2 sau nubira -antifon exterior si in usi -schimb bordul pentru ca cel de pe masina este un pic decolorat etc...as dori sa fac multe dar ma limitez din cauza banilor. |
Re: Matiz B 29 JCF
8 Attachment(s)
Mai pun cateva poze si cu operatiile suferite de masia:
|
Frumos barzaunele verde. Nu schimba bordul, trage-i un negru mat profi si aia e (sa nu iti straluceasca in parbriz) .
|
m-am gandit ce-i drept sa il vopsesc dar...ar trebui sa vopsesc si fetele de usa si cam taote plasticele...poate voi face o poza cu bordul si incerc sa il fac in photoshop sa vad cum ar iesi...
|
Sa o stapanesti sanatos, si sa arate cel putin la fel de bine cum era la Razvan :D Prin ce zona stai? As vrea sa o vad live, ca n-am apucat decat la o expozitie.... :D (da un PM ceva)
|
multumesc! si eu sper sa o pastrez intr-o stare cat mai buna...o voi face in limita bugetului:)
ai pm cu zona in care ma gasesti si cu numarul meu |
SAlut, acum am vazut mocheta, poti pune cateva poze mai clare cu ea :-? si de unde ai luat-o cu cat etk :D merci!:D
Bafta cu barzaunele:-P |
7 Attachment(s)
Salut! mersi...poze cu mocheta nu prea am(cel putin nu am poze inainte de a o spala-era foarte murdara)
am dat 20 ron pe ea:) am luat-o de la wol |
Ahhh nustiu de ce am crezut ca ai cumparat mocheta universala din magazin si ai modelat-o pentru matiz:-)
|
Nu ai mai venit pe la intalniri... Masina o mai ai sau gata s-a vandut? Am vazut anuntul...
|
nu am mai venit la intalniti din lipsa de timp:) sambata muncesc ca prostul si nu aveam timp sa ajung. masina inca nu s-a vandut. daca nu o vand probabil ca o voi baga la tinichigiu pentru a-mi reface pragurile
|
Dece o vinzi?
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:58. |
- Copyright 2026 4Tuning