![]() |
E36 - 316i
6 Attachment(s)
Sa va prezint masina mea: 316 din '93 205.000 KM(nu stiu cat de reali sunt) dotata cu abs,trapa,oglinzi electrice,servo stopuri de M si un eleron mic pe portbagaj nu stiu exact cum se numeste si faruri cu lupa ZKW ...am cumparat-o acum o saptamana dupa indelungi cautari m-am oprit la aceasta masina pentru ca m-i s-a parut o masina simpla fara modificari de prost gust ideala pentru un proiect...momentan masina a primit o suspensie fixa de la H&R unghiuri negative pe fata si cotiera oem
|
Re: E36-316i
arata bine masina, nici nu se vede ca a fost data in stalp, rasturnata de 3 ori si sudata din 2 bucati diferite la loc :lol: sa ai parte de ea
|
Rasucita dupa stalp zici ????:D:lol:
Planuri de viitor cu ea ? Pfff... ce rau imi pare de Hartge-urile alea ca sunt mov :( Felicitari de achizitie |
Chiar a avut asemenea accident :shock: ?Arata chiar bine masina ... sa o conduci multi km fara incidente.
Keep it clean :!::!::!:. |
normal ca glumeam :twisted:
p.s. nu stiu ce legatura au jantele mele cu topicul asta dar ma rog, sa ne rezumam la masina initiatorului topicului :rolleyes2 |
Quote:
Sper ca nu vrei s-o faci "M-pachet" :???:, ci sa adopti un stil al tau. |
Quote:
|
Quote:
@alex.jdm : nu am ajuns inca la styling dar cu siguranta o sa ajung si acolo si o sa vad atunci ce o sa adopt cu siguranta un stil propriu:P merci de urari |
1 Attachment(s)
o poza cu unghiul pe fata + ieri masina a primit un cd player oem 43 blaupunkt(bmw business cd) revin mai pe seara cu poza la player
|
salut!
cum i-ai facut unghiul asa ? |
Re: E36 - 316i
le-am facut din flanse...stabilitatea masinii a crescut considerabil.... stie cineva daca imi pun devil eyes se leaga politia asa intr-o veselie de mine?m-i se pare ca arata mai bine cu devil'uri si voiam sa pun...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: