![]() |
Tigara electronica
M-am hotarat sa inlocuiesc aproape in totalitate tigarile cu o tigara electronica. Cunosc oameni care folosesc asa ceva si chiar a dat rezultate.
Intrebarea mea este: de care sa cumpar? As lua o Cigarti, am vazut-o in Inmedio si imi convine faptul ca imi pot cumpara filtrele tot din Inmedio, care se gaseste oriunde. Costa 120roni pachetul cu o tigara si incarcator USB si 295roni 2 tigari, incarcator priza+USB si 5 filtre. Voi de care folositi? |
Re: Tigara electronica
E o porcarie, am multi prieteni care au incercat cu tigarea electronica si dupa au ajuns din nou la cele normale. Daca vrei sa te lasi vezi ca e la Spitalul Marius Nasta programul Stop Fumatul.
|
https://www.youtube.com/watch?v=0NVIo6_1utE
uite mai interesant, pentru android, nu iese nici un fum nimic, da razi de crapi :)) (este si cu bong) scuze de offtopic |
Quote:
Mi-am luat de atunci tigara electronica si chiar da rezultate. Satisface nevoia de nicotina cu brio. |
de unde si cu cat, si de care:)
|
Quote:
|
Quote:
Eu una nu am reusit, nu imi place tutunul ala.. ma ineaca aburul ala... nu pot neam.. desi mi-as dori mult sa ma las de fumat... dar na.. |
Quote:
Cand sunt la facultate fumez si eu cam multe tigari normale ca na, stau cu lumea la cafea si la vorba dar cand sunt acasa cea electronica merge de minune. Singura solutie de lasat definitiv de fumat e opritu' dintr-o data. Altfel nu merge. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:24. |
- Copyright 2026 4Tuning