Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Tigara electronica (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/256773-tigara-electronica.html)

22VIN 04-05-11 17:12

Tigara electronica

M-am hotarat sa inlocuiesc aproape in totalitate tigarile cu o tigara electronica. Cunosc oameni care folosesc asa ceva si chiar a dat rezultate.

Intrebarea mea este: de care sa cumpar?
As lua o Cigarti, am vazut-o in Inmedio si imi convine faptul ca imi pot cumpara filtrele tot din Inmedio, care se gaseste oriunde. Costa 120roni pachetul cu o tigara si incarcator USB si 295roni 2 tigari, incarcator priza+USB si 5 filtre.

Voi de care folositi?

rizea.vlad 16-05-11 07:02

Re: Tigara electronica

E o porcarie, am multi prieteni care au incercat cu tigarea electronica si dupa au ajuns din nou la cele normale. Daca vrei sa te lasi vezi ca e la Spitalul Marius Nasta programul Stop Fumatul.

ZaNe94 16-05-11 19:56

https://www.youtube.com/watch?v=0NVIo6_1utE

uite mai interesant, pentru android, nu iese nici un fum nimic, da razi de crapi :))

(este si cu bong)

scuze de offtopic

22VIN 16-05-11 23:07

Quote:

Originally Posted by rizea.vlad (Post 4327725)
E o porcarie, am multi prieteni care au incercat cu tigarea electronica si dupa au ajuns din nou la cele normale. Daca vrei sa te lasi vezi ca e la Spitalul Marius Nasta programul Stop Fumatul.

Nu vreau sa ma las de fumat, vreau sa le reduc mult.
Mi-am luat de atunci tigara electronica si chiar da rezultate. Satisface nevoia de nicotina cu brio.

bogo4all 16-05-11 23:12

de unde si cu cat, si de care:)

22VIN 16-05-11 23:25

Quote:

Originally Posted by bogo4all (Post 4330219)
de unde si cu cat, si de care:)

Inmedio, 120roni tigara si aproape 50 roni 5 cartuse cu arome/tarii diverse, echivalentul a 10 pachete de tigari.

Sasha 17-05-11 02:44

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 4330248)
Inmedio, 120roni tigara si aproape 50 roni 5 cartuse cu arome/tarii diverse, echivalentul a 10 pachete de tigari.

Sor'mea de o luna si ceva fumeaza numai electronica.. si mai am un prueten la fel... nu stiu sa iti spun exact marca.. dar ma interesez si iti dau pm.

Eu una nu am reusit, nu imi place tutunul ala.. ma ineaca aburul ala... nu pot neam.. desi mi-as dori mult sa ma las de fumat... dar na..

22VIN 17-05-11 10:03

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 4330374)
Sor'mea de o luna si ceva fumeaza numai electronica.. si mai am un prueten la fel... nu stiu sa iti spun exact marca.. dar ma interesez si iti dau pm.

Eu una nu am reusit, nu imi place tutunul ala.. ma ineaca aburul ala... nu pot neam.. desi mi-as dori mult sa ma las de fumat... dar na..

Eu am luat-o pe asta, Cigarti, prefer metoda cu cartusele de unica folosinta decat cu reumplere cu nicotina.
Cand sunt la facultate fumez si eu cam multe tigari normale ca na, stau cu lumea la cafea si la vorba dar cand sunt acasa cea electronica merge de minune.

Singura solutie de lasat definitiv de fumat e opritu' dintr-o data. Altfel nu merge.

Sasha 17-05-11 16:48

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 4330751)
Eu am luat-o pe asta, Cigarti, prefer metoda cu cartusele de unica folosinta decat cu reumplere cu nicotina.
Cand sunt la facultate fumez si eu cam multe tigari normale ca na, stau cu lumea la cafea si la vorba dar cand sunt acasa cea electronica merge de minune.

Singura solutie de lasat definitiv de fumat e opritu' dintr-o data. Altfel nu merge.

eu sunt clasica.. am 2 zile de cand nu am fumat deloc.. prima saptamana e mai grea.. sa speram ca ma tine :rolleyes:

22VIN 17-05-11 18:10

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 4331615)
eu sunt clasica.. am 2 zile de cand nu am fumat deloc.. prima saptamana e mai grea.. sa speram ca ma tine :rolleyes:

Nasol de oamenii de pe langa tine:lol:

Sasha 18-05-11 03:28

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 4331788)
Nasol de oamenii de pe langa tine:lol:

sa stii ca e cam groasa :lol:

All times are GMT +2. The time now is 15:24.

- Copyright 2026 4Tuning