![]() |
LISTA PARTICIPANTI PE GRUPE
1 Attachment(s)
Am sa atasez documentul si va anunt ca vor mai suferi mici modificari. In continuare se pot inscrie masini, iar daca sunt grupele complete vor intra la liber. Va multumesc! |
URAA sunt inscris !!! 8) 8)
ummm ... de ce e celalalt coupe la D? compresor? turbo? :roll: |
Re:
Quote:
|
Sebastian , daca se poate as dori sa specifici ca nu e vorba de Bogdan Rusea cu Megane galben ci de varul sau. Merci !
|
perechile se vor trage la sorti? :oops:
|
statzi asa ca nu inteleg ceva cu lista asta....adica eu nu mai ma pot inscrie.? gata...s-au facut deja inscrierile? nu mai e nici un loc??
|
sunt locuri pentru toata lumea, te poti inscrie la fata locului!
alea au fost listele pana acum de la cluburi si cei cunoscuti pe moment. |
ok...merci...nu am mai fost pana acum ......shi as vrea sa vin si eu...macar asa de show..cu 1100...vin shi masini mai slabe?? ..trabant...?
|
aaaa.......
Ma scuzati de necunoastere... (sunt incepator in ale tuning-ului si nu numai) dar unde gasesc o descriere a grupelor? Adica A ce inseamna/ce restrictii, etc...
Later edit: Jucandu-ma cu \"Search\" am gasit ca: \"Grupa A: pana in 75 CP Grupa B: 76 CP– 95 CP Grupa C: 96 CP – 125 CP Grupa D: 126 CP – 165 CP Grupa E: peste 166 CP\" este cazul si aici? |
Grupe de participare
A1 75cp A 76cp-100cp B 101cp-130cp C 131cp-150cp D 151cp-200cp E 201cp-250cp F 251cp-300cp G 301cp-350cp si peste H VIP |
| All times are GMT +2. The time now is 07:15. |
- Copyright 2026 4Tuning