![]() |
probleme la franare
salutare tuturor,am si eu o mica problema la masina e36 320.in momentul in care franez se aude de undeva de la roata stanga spate un huruit ca si cum ar fi huruitul bucsei de bascula(astea au fost schimbate acum 500 km),masina a stat cam 1 luna pe bara si astazi cand am iesit cu ea am auzit acest zgomot....poate ma lamureste cineva...ms
|
Re: probleme la franare
Am patit si eu ceva asemanator, dupa ce a stat masina vreo 10 zile timp in care a plouat si au ruginit discurile destul de tare, se auzea un huruit la franare. Am scapat de el abia dupa vreo 200km prin oras. De atunci m-am invatat minte si dupa fiecare ploaie daca vad rugina pe discuri scot masina la o tura in jurul blocului sa nu se agraveze problema.
Verifica daca nu cumva ai si tu discurile ruginite, daca da, incearca sa menajezi franele pana se curata singure. Daca totusi rugina este grava va trebui sa le rectifici (30 ron bucata la strung). |
am mers si astazi cu masina si cred k s-au curatat franele pt. ca a disparut zgomotul,oricum ms frumos si data viitoare daca o mai las parcata o scot doar sa ii curat franele
|
bai nu mai posta tampenii :)) cand mai ai nelamuriri deastea suna-l pe fractu
|
:-):-):-) si ala ce sa-mi zica: nu stiu intreaba si tu ca eu am treaba:))
eram doar curios,am zis sa nu il mai intreb pe el k oricum am avut mare scandal cand am vrut sa o vand:D |
sunt sprayuri de curatat discuri si placute,eu de ala folosesc
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:51. |
- Copyright 2026 4Tuning