![]() |
Cumpar E30 cu acte si serii OK!
Cumpar E30 cu acte si serii Ok.
Nu sunt interesat de recarosari cu flexu sau de cazane. Pret oferit maxim 4000e! Astept oferte. Multumesc! |
Re: Cumpar E30 cu acte si serii OK!
http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...0-9993906.html poate te intereseaza .este masina unui tovaras din timisoara
|
Quote:
e din padure pursange e cam turbat nu prea te intelegi cu el dar stiu ca tu sti sa conduci nu ar fi asta o problema =))))))))))))))) sper sa facem tarnzactia in schimbul a unei cifre de 1 adaugate in fata pretului care il poti oferi tu :shock::???::lol: |
Quote:
Iti multumesc frumos pentru interesul acordat, o aveam si pe aceasta in vedere. In cazul in care am timp sa dau o fuga pana la Timisoara si nu primesc o alta oferta o sa iau legatura cu baiatul. O zi buna! |
Quote:
Am traume si acum de la pisica ta si vorba aia eram pasager:D. Poate cine stie gasesc si eu un exemplar. Ma oftic si acum de WOP-il ala de la GORJ:cry: |
Quote:
plm asta e alta la rand |
poate te intereseaza un urs 3.0 v8,e postat,anuntul,la vanzari,langa anuntul tau,daca te intereseaza vb la tel.
pret bun |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
iesim la vanatoare...:D sa il saluti pe dragos din partea mea....:lol: |
iesim la vanatoare ca vreau si eu un touring 8)
|
Quote:
|
Quote:
|
Sa ii Faceti cu Gura Lu`Dragos Amandoi....ala pe romming si tu live Vasilica!
Ai 150cm.....34 de kg si te mai cheama si Vasilica...Si peste toate astea vrei urs.... =))) Hai sictir!Urechiatiilor =))))) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:33. |
- Copyright 2026 4Tuning