Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   in curand,,,,,,,,,,,,,, (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/256422-curand.html)

dinache2008 02-05-11 22:38

in curand,,,,,,,,,,,,,,

in curand o sa deschid o spalatorie auto si daca ma puteti ajuta sa-i gasesc un nume ,ceva ideii si pareri cum v-ar place sau ce va place la o spalatorie ,va multumesc ,preturi orice mi-ar fi de ajutor

trafy-vr6 03-05-11 06:49

Re: in curand,,,,,,,,,,,,,,

unde va fi spalatoria ?

Adytzu_JerrY 03-05-11 12:47

Si promotia va fi, 3+1 Grativ(pt utilizatorii 4Tuning Rm Valcea):lol:
+ Sa ai baieti/fete pt interioare care sa faca treaba, nu doar sa se uite prin interior :rolleyes2

frankie_let 03-05-11 12:51

Quote:

Originally Posted by Adytzu_JerrY (Post 4299397)
Si promotia va fi, 3+1 Grativ(pt utilizatorii 4Tuning Rm Valcea):lol:
+ Sa ai baieti/fete pt interioare care sa faca treaba, nu doar sa se uite prin interior :rolleyes2

adevarat:))...si sa ai si un loc ceva unde sa poti sta la o tigare/suc jos ..ca la majoritatea stai afara si te mai si stropesc

dinache2008 03-05-11 13:06

Quote:

Originally Posted by frankie_let (Post 4299406)
adevarat:))...si sa ai si un loc ceva unde sa poti sta la o tigare/suc jos ..ca la majoritatea stai afara si te mai si stropesc

ok iti multumesc.......
o sa iau in considerare........
si cred ca va fii pe placul tuturor.......

dinache2008 03-05-11 13:17

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 4298676)
unde va fi spalatoria ?

locul unde va fii este la...... Copacelu......intersectia cu (OCNELE MARI)........

ASTEPT PARERILE VOASTRE...............................

VA MULTUMESC.......................................

trafy-vr6 03-05-11 13:20

este cam departe de oras....poate cei din zona de acolo sa vina....acuma na..nu e bine sa pui raul inainte ...eu unul o sa vin daca se spala bine si pretul este ok

dinache2008 03-05-11 13:32

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 4299470)
este cam departe de oras....poate cei din zona de acolo sa vina....acuma na..nu e bine sa pui raul inainte ...eu unul o sa vin daca se spala bine si pretul este ok

iti multumesc pentru raspunsul tau............
si te astept cu mare placere.........

Dj. Kameleon 03-05-11 19:15

lasa ca e buna o spalatorie si p`acolo ca nu se stie cum ajungi prin zona si ai masina murdara;),si binenteles trebuie sa ai si un loc unde sa poti sta la o tigare/suc jos pana termina baietii/fetele de spalat masina.oricum iti urez mult succes in ceea ce vrei sa faci !:-)

dinache2008 03-05-11 19:17

Quote:

Originally Posted by Dj. Kameleon (Post 4300202)
lasa ca e buna o spalatorie si p`acolo ca nu se stie cum ajungi prin zona si ai masina murdara;),si binenteles trebuie sa ai si un loc unde sa poti sta la o tigare/suc jos pana termina baietii/fetele de spalat masina.oricum iti urez mult succes in ceea ce vrei sa faci !:-)

Iti Multumesc..........
Si te astept cu placere.........

TIR 03-05-11 22:37

unde anume o pozitionezi ca stau sa ma gandesc... nu de alta dar sigur o sa mai ai client ca sunt aproape ;))

dinache2008 03-05-11 22:45

Quote:

Originally Posted by TIR (Post 4300817)
unde anume o pozitionezi ca stau sa ma gandesc... nu de alta dar sigur o sa mai ai client ca sunt aproape ;))

multumesc pentru raspuns......
esti din zona......?????
va fii pe str.Balciului......
cred ca stii ??????

dinache2008 04-05-11 19:07

in curand o sa deschid o spalatorie auto si daca ma puteti ajuta sa-i gasesc un nume ,ceva ideii si pareri cum v-ar place sau ce va place la o spalatorie ,va multumesc ,preturi orice mi-ar fi de ajutor......................va fi la _(....Copacelu.....)......va multumesc,.......orice idee este buna..........

trafy-vr6 04-05-11 22:00

terasa + bar neaparat
preturi la fel ca celelalte spalatorii din oras...
angajati seriosi
restul se fac cu timpul

All times are GMT +2. The time now is 23:04.

- Copyright 2026 4Tuning