![]() |
in curand,,,,,,,,,,,,,,
in curand o sa deschid o spalatorie auto si daca ma puteti ajuta sa-i gasesc un nume ,ceva ideii si pareri cum v-ar place sau ce va place la o spalatorie ,va multumesc ,preturi orice mi-ar fi de ajutor
|
Re: in curand,,,,,,,,,,,,,,
unde va fi spalatoria ?
|
Si promotia va fi, 3+1 Grativ(pt utilizatorii 4Tuning Rm Valcea):lol:
+ Sa ai baieti/fete pt interioare care sa faca treaba, nu doar sa se uite prin interior :rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
o sa iau in considerare........ si cred ca va fii pe placul tuturor....... |
Quote:
ASTEPT PARERILE VOASTRE............................... VA MULTUMESC....................................... |
este cam departe de oras....poate cei din zona de acolo sa vina....acuma na..nu e bine sa pui raul inainte ...eu unul o sa vin daca se spala bine si pretul este ok
|
Quote:
si te astept cu mare placere......... |
lasa ca e buna o spalatorie si p`acolo ca nu se stie cum ajungi prin zona si ai masina murdara;),si binenteles trebuie sa ai si un loc unde sa poti sta la o tigare/suc jos pana termina baietii/fetele de spalat masina.oricum iti urez mult succes in ceea ce vrei sa faci !:-)
|
Quote:
Si te astept cu placere......... |
unde anume o pozitionezi ca stau sa ma gandesc... nu de alta dar sigur o sa mai ai client ca sunt aproape ;))
|
Quote:
esti din zona......????? va fii pe str.Balciului...... cred ca stii ?????? |
in curand o sa deschid o spalatorie auto si daca ma puteti ajuta sa-i gasesc un nume ,ceva ideii si pareri cum v-ar place sau ce va place la o spalatorie ,va multumesc ,preturi orice mi-ar fi de ajutor......................va fi la _(....Copacelu.....)......va multumesc,.......orice idee este buna..........
|
terasa + bar neaparat
preturi la fel ca celelalte spalatorii din oras... angajati seriosi restul se fac cu timpul |
| All times are GMT +2. The time now is 23:04. |
- Copyright 2026 4Tuning