![]() |
CADOUL NOSTRU PENTRU VOI
-Cred ca va dati seama ce efort a fost depus pentru aceste doua curse si ce eforturi vom depune pentru ca aceste curse sa iasa bine.
-Am incercat sa multumim toata lumea organizand doua curse distincte. -Implinim 2 ani si noi si cursele legale in Romania. -Cu aceasta ocazie va rog sa participam cu totii la civilizarea din toate punctele a spectatorilor si sa nu incurajam acctiuni care nu ne reprezinta. -Eu va doresc sanatate si sa demonstram lumii ca suntem o forta si ca \"Legalitatea Primeaza\". -Acesta este cadoul nostru pentru voi: -2 Curse , una de Indemanare si una de Viteza. -Intrare libera (autoturisme) la ambele curse+ intrare libera la Prisma pentru spectatori. |
Multumim Florica, te iubim :lol: :lol: :lol: , la multi ani si la cat mai multe curse organizate de voi, sper sa iasa totul bine.
|
Multumim!
Asta da cadou! La mai mare!!! :wink: :lol: :lol: :lol: |
Florica,mai ai putin si devii taticul nostru! :) Felicitari pt cei 2 ani de munca si va multumim pt tot efortul depus. Multa sanatate.
|
Florica multumesc si eu pentru tot si sper sa nu te dezamagesc ... am vorbit si stii bine ca sambata poti conta pe mine !!!
|
Jos palaria ...
|
s-a terminat cu smecheria.... :drunk: :drunk: asa mai zic si io! intrare libera, sper sa iasa show mare :wink:
|
Felicitari, multa bafta va doresc in continuare, tot respectul... :wink:
|
FE LI CI TARI :wink:
|
dragut cadou, felicitari si bafta in continuare
iar pt participanti sa aibe grija sa nu se obisnuiasca asa :P |
Re: CADOUL NOSTRU PENTRU VOI
Quote:
v-a iasa totul bine, deja am inceput sa vorbesc in rime :shock: :)) |
Nu am altceva de spus decat RESPECT.... Bravo Florica, RESPECT MAXIM
PEACE :peace: |
-Se pare ca cineva a vrut sa strice acest cadou pentru voi. Cred ca este o actiune impotriva tuturor. Masurile vor fi drastice de acum incolo , uneori duse la absurd pentru acesti \"oameni\".
|
Cine a avut un asemenea tupeu ?? :chainsaw: :chainsaw:
Credeam ca pe forum sunt numa' oameni binevoitori dar se pare ca m-am inselat in privinta acestor \"oameni\". Cred ca intrebarea nu-si pre` are rostul..mai bine tac :censored: |
adika ce s-a intamplat pls!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:28. |
- Copyright 2026 4Tuning