Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Cel mai tare Virtual Tuner din BRASOV (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/25638-tare-virtual-tuner-brasov.html)

Flow 21-10-06 10:23

Cel mai tare Virtual Tuner din BRASOV

Radu si cu mine ne am gandit sa animam un pic sectziunea brasov si sa aflam cine este cel mai priceput tuner virtual
Acum ceva vreme erau doar unu sau 2 baietzi care faceau asta acum vad ca la multa lume place si incearca
Bigu o sa posteze poza cu masina care trebuie modificata
Termenul limita pana la care trebuie modificata este 1 noiembrie ora 12
atunci vom aduna toate lucrarile si vom face un pool sa vedem cine este ""Cel mai tare Virtual Tuner din BRASOV""

va dorim bafta si inspiratzie si sa vedem cat mai multe lucrari

Bigu 21-10-06 10:25

Re: Cel mai tare Virtual Tuner din BRASOV

1 Attachment(s)
La treaba cu voi! :P

Catalyn 21-10-06 10:58

Ma alatur si eu colegilor de forum cu completarea: cel mai bun va fii premiat de "Maniac Motor's"....surpriza!;)

Flow 21-10-06 11:01

Quote:

Originally Posted by catalyn (Post 593168)
Ma alatur si eu colegilor de forum cu completarea: cel mai bun va fii premiat de "Maniac Motor's"....surpriza!;)

Multzumim pt suport catalin :!:

Yackone 21-10-06 12:33

eu ma bag;)

Paul 21-10-06 12:38

bafta too all! ;))

BMW-M-Power 21-10-06 16:12

i'm in baby :D

Lukian_XXX 21-10-06 18:48

ma bag si yo!!!!:lol:
si bft tuturor par ticipantiilor!!:ciggy:

FreaK_Bv 22-10-06 22:00

i'm in....aproape am terminato;))) cand e de pus...puneti si voi un post cu 2 zile inainte;))

Flow 23-10-06 10:27

Quote:

Originally Posted by FreaK_Bv (Post 595066)
i'm in....aproape am terminato;))) cand e de pus...puneti si voi un post cu 2 zile inainte;))

Quote:

Originally Posted by Flow (Post 593149)
Termenul limita pana la care trebuie modificata este 1 noiembrie ora 12

Termenul este cel de mai sus eu in locul tau as profita de toate zilele care au mai ramas
Daca insa nu doresti acest lucru potzi atasa in orice moment poza la un mail si sa o tritzi [email protected]

Cristty 23-10-06 11:07

Bafta multa tuturor.Oricum la sfarsit totul va depinde de gusturile fiecaruia.Eu propun ca castigatorul sa fie ales prin vot.

Flow 23-10-06 11:10

Quote:

Originally Posted by cristi_21us (Post 595574)
Bafta multa tuturor.Oricum la sfarsit totul va depinde de gusturile fiecaruia.Eu propun ca castigatorul sa fie ales prin vot.

asa se va face , scrie in primul post
Quote:

Originally Posted by Flow (Post 593149)
atunci vom aduna toate lucrarile si vom face un pool sa vedem cine este ""Cel mai tare Virtual Tuner din BRASOV""

BMW-M-Power 23-10-06 11:46

nu sh cat de buna este ideea cu votul. majoritatea celor care voteaza nici nu stiu sa priveasca in amanunt o lucrare (sa fie foarte atenti la detalii, la calitatea lucrarii, selectii perfecte, imbinari etc. ) si vor fi subiectivi. se vor uita la cum arata masina in asamblu ci nu in detaliu. parerea mea este ca ar trebui format un juriu care sa stie exact cu ce se mananca vt-ul. sper ca nu sunt singurul care doreste acest lucru. inca un avantaj pentru aceasta solutie este ca membrii juriului nu vor tine seama de persoana care a facut lucrarea. flow dc ai avut aceasta initiativa de laudat cred ca ar fi mai bine sa cauti persoane din afara brasovului. unii dintre cei care jurizeaza si concursul de pe forumul mare. motivele sunt evidente cred.

BMW-M-Power 23-10-06 11:55

plus de asta sunt absolut convins ca se va tine cont si de prea-controversatul "club" din care face parte fiecare concurent.

Yackone 23-10-06 12:08

ma abtin de la orice comentariu...fie ca cel mai bun sa castige;)

All times are GMT +2. The time now is 11:39.

- Copyright 2026 4Tuning