![]() |
Provocari !!!
si iata am ajuns la un thread, zic eu, mult asteptat unde avem posibilitati de a demonstra!!!!
PROVOCARILE SE FAR DOAR DE CATRE PROPRIETARUL MASINII NU DE PRIETENI, CUNOSCUTI ,FANI SAU \"APLAUDACI\"!!!!!!!! |
Re: Provocari !!!
dac tot eu am deschis thread-ul asta va dati seama k vreau sa fiu primu kre provoaca p cineva :D:D:D
deocamdata nu dau nume pe cine vreau sa-l provoc cu golfu galben :D sperand k isi da el seama.dar totusi un mic indiciu :ne-am mai intalnit p 400 m anu trecut si acuma ii acord o revansa!!! |
si sa nu uitam de polo, provoc cu motoru vechi!!!! (1043cmc)orice masina pana .....1300cmc
astept:twisted: :twisted: :twisted: |
lasa-ma o saptamina sa imi fac directia si ma bag
|
1 Attachment(s)
Quote:
asta-i polo-u si e fara nos ! stiu deja c masina ai! 8) astept sa stabilim in pm locul data si ora |
provocari !!!
:) juana. Nu am fost atent cu ce masina vii. Provocarea e ok din partea mea. Trebuie sa montez motoru maine si sa fac un pic de rodaj. Intzelegi cred :) dupa aceea stabilim locul. :)
|
Re: Masinile si userii nostrii
Quote:
..... iti accept provocarea, si spune-mi u cand e ok masina ta :D |
eu va provoc pe toti...pe 200m...dah fara masina...:D..la un sprint...care se baga? :D
|
bai criware daca te impiedici si pici:):)atunci sa vezi tu .....juana iti accept provocarea,daca tot ai zis de revansa:)numa sa avem unde si zimi cand.....da nu era pe 200 cumva??
|
am eu grija sa nu ma impiedic...:)...nah care se risca? :)...oricum...slaba miscare pe aici...
|
o iesit la bere lumea...
|
Hai criware ne bagam picioarele in sac si apoi dam o "linuta" . Eu ma bag :P.
Cam mare offtopic pe aici. |
cam snoopy...
|
nu am mai auzit pe nimeni sa mai provoace pe cineva de multisor. a venit un pic de ploaie si v-ati speriat?
|
Byrons13 hai ca te provoc eu pe tine sa vedem ce faci....
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:38. |
- Copyright 2026 4Tuning