![]() |
BANEASA ... pareri!
Baneasa... pareri!!!
|
Felicitari pentru cursa!
In primul rand baiatului cu SEAT-ul Galben-care a facut SHOW-nu am vazut la nici o masina o asa plecare :shock: :shock: :shock: Felicitari si lui Zetemte cu care m-am dat la liber-diferenta de 20 cai s-a vazut- a fost frumos! Felicitari tuturor-sa nu-l uitam pe Moartea :twisted: :twisted: :twisted: Multa bafta! |
greg am auzit de la Ducu ca Insomnia a rupt tot!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
cine e cu Seatu galben????? :? poate negru al lui philip.. |
http://www.insomniaracing.org/Members/ceky/ceky1.JPG
a lui CEKY nu????super!!!! :D :D :D :D |
Dap asta e bijuteria care a dat mucu la multe masini!
Super tare! |
pai are cateva chipuri pe ea... :) 8)
|
NICKNAME: Ceky
MASINA: Seat Leon Top Sport MOTOR: 1.9 TDI 4 CAI PUTERE : 150 CP, 4000 Rpm CUPLU MAX. : 320 Nm, 2000 Rpm 0-100 km/h: 9.1 sec. e diesel??? :wink: :shock: :shock: :shock: |
Ati fost foarte tari
Mi-a placut de voi in special de de jucaria GALBENA MOARTEA????????? abia l-astept.......:twisted: :twisted: :twisted: |
are o plecare de zici ca trage cineva cu tunu in ea :D
foarte frumoasa, scula de scula :P :P bravo! |
\"jucaria Galbena\", cum a denumit-o Bix-ul, ar putea fara probeleme sa primeasca premiul pentru cea mai frumoasa plecare. ;)
Felcitari pentru participare !! |
cum a plecat ???
nu avetZi un film poze ceva ca sunt curios!! :D :P :P |
A plecat mai adevarat ca un POrshe sau Subaru!
parerea mea! Tare rau! |
Re:
Quote:
asta am vrut sa zic despre JUCARIE FELICITARI mi-a placut enorm |
Yep! I hope we made a nice show as a club!
Multumiri si felicitari pentru toti cei au participat de la Insomnia! Adica Mihnea, Jug, SLYM, Eu ;), Ceky (DIESEL POWER!), Filimon, Edi, Stelios, Passat, Moartea si especially for Diablo, care au venit de la Pitesti! Special Felicitri pentru Ceky, Stelios si Moartea - Toti au fost pe LOCUL 1 in grupe lor! Ceky a fost o surpriza de la DimSport si Insomnia. A schimbat Turbo ... masina are cuplu nesimtit ... si cum pleaca :shock: ... ati vazut :D Inca nu e pregatia 100 la 100 :wink: Multumim toti cei au venit! Sever, Dragos & Bogdan (cei 2 cu 350Z) , Radu, Dan, Zyx si restul! Sorry daca am uitat despre cineva ... 8) Multumim organizatori pentru cursa! Felicitari pentru toti care au venit si au participat! Va fi clip de la Baneasa in cativa zile .. o fac si acolo va fi plecarea a lui Ceky :wink: :twisted: Eu ... am nevoie ceva 8) Stati linistiti, vine iarna, va fi timp pentru modificari :twisted: |
prin public se auzeau tot felul de vorbe.. ia uite e diesel, nu-mi vine sa cred, nu se poate!
lumea nu prea stie ca dieselu a avansat foarte mult, nu mai este ceea ce a fost cu mult timp in urma, cred ca acest seat ne face varza la cele 2 capitole: PUTERE SI CONSUM. diesel rulzzzz :wink: :wink: bravo insomnia, ati avut masini puternice. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:36. |
- Copyright 2026 4Tuning