![]() |
Donatie- Carte pentru Basarabia
Am sa deschid un topic pentru a prezenta o actiune de caritate desfasurata de liceul meu in special de elevi cu sprijinul stimatei profesoare Nastasoiu Elena.
Eu sunt elevul coordonator din partea claselor a 10-a si a 9-a. Nu am sa plictisesc cu detalii inutile, am sa va prezint cat mai pe scurt si mai pe intelesul tuturor actiunea ce o desfasuram anul acesta. Nu este primul an cand se organizeaza o astfel de actiune "Carte pentru Basarabia", este al 3-lea an. In primii doi ani s-au strans peste 3000 de carti si rechizite/jucarii respectiv peste 6000 de carti si rechizite/jucarii ( + un calculator nou ). Suntem o mana de oameni ce organizeaza aceasta actiune, mergem la toate liceele/scolile din judet din dorinta de a strange carti pentru copii din satele uitate de lume din Basarabia. Acolo copii isi doresc sa citeasca in limba romaneasca insa nu au ce, isi doresc sa scrie in limba romaneasca insa nu au cu ce. Strangem carti,caiete,creioane,penare,culori,carioci, tot felu de rechizite, jucarii educative. Toate acestea in stare buna/foarte buna sau de preferabil noi(rechizitele). Deasemene se incearca strangerea de fonduri ( cu banii mai greu, ca deh toata lumea e sceptica) pentru a achizitiona un calculator decent pentru acei copii. In fiecare an cand se merge acolo copii aceia efectiv sunt muti de uimire si fericire. Sunt copii cu o situatie materiala foarte foarte modesta( ca sa nu spun saraci lipiti pamantului) ce isi doresc cu adevarat sa invete. Apelez la voi membrii comunitatii 4tuning pentru a dona carti,caiete,rechizite,jocuri educative, bani. Nu avem un cont deschis, nu este o actiune de amploare nationala, suntem doar cativa elevi indrumati si ajutati de profesori pentru a aduce o bucurie fratilor nostri de peste Prut. Basarabia a fost si va ramane pamant romanesc, iar cat timp va dainui acest popor, copii aceia merita sansa de a citi si invata romaneste. Voi atasa zilele acestea si fotografii ale portofoliilor cu toate parafele necesare, cu toate semnaturile etc. Veti fi trecuti pe o lista ca toti donatorii si nu veti fi uitati. Adresa mea o voi lasa postata aici impreuna cu numarul meu de telefon. Rog ca inainte sa trimiteti un colet sa ma anuntati sa stiu sa vin sa il ridic de la posta. COZMESCU ALIN FLAVIUS POST RESTANT O.P. 7 BUZAU BUZAU TEL:0751497982 YM: alin_4tuning Va multumesc domnilor! |
| All times are GMT +2. The time now is 05:44. |
- Copyright 2026 4Tuning