Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii VW (https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw.html)
-   -   calorifer caldura golf 3 (montare-demontare) (https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw/255129-calorifer-caldura-golf-3-montare-demontare.html)

cristea_rotitza 25-04-11 21:39

calorifer caldura golf 3 (montare-demontare)

va rog sa ma ajutati cu un sfat,schita ceva,la un golf 3 se poate schimba caloriferul de caldura din interior fara sa dai bordul jos??

Paul_89 25-04-11 23:15

Re: calorifer caldura golf 3 (montare-demontare)

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by cristea_rotitza (Post 4281338)
va rog sa ma ajutati cu un sfat,schita ceva,la un golf 3 se poate schimba caloriferul de caldura din interior fara sa dai bordul jos??

Imi pare rau pt tine, NU

Treaba facuta intr-o zi calduroasa cu pofta de munca mi-a luat cam 6-8 ore, fara avand cunostinte anterioare, ci doar pofta de a demonta.

cristea_rotitza 26-04-11 16:06

insemna k nu are rost sa munscesc sa montez acum calorifer si apoi sa ma apuc sa demontez din nou sa pun climatronicul,imi iau tot ce trebuie pt climatronic si asta e.ms mult pt sfat o zi buna in continuare

cristea_rotitza 03-05-11 09:28

ca sa nu mai deschid alt thead stie cineva daca caseta de directie se poate da jos fara a demonta cadrul motor??

remus200 22-10-11 20:06

hai sal frate.. ajuta-ma si p me te rog frumos k inebunesc....am observat k ai schimbat radiatoru de incalzire,aceiasi probelma am avuto si eu,dak stiam ca este asa greu nu ma mai apucam (oricum nu cred k le mai montez pe toate la loc)am ajuns pana la etapa knd trebuie sa scot tulumba aia afara.problema e ca nu am cum sa o scot din cauza la cadru ala din fier care e din stal in stalp la usi. intrebare: ca sa scot tulumba trebuie sa dau si cadru ala jos sau exista vre-o metoda sa o scot fara sa demontez ala.bafta si ms

cristea_rotitza 24-10-11 23:08

Quote:

Originally Posted by remus200 (Post 4662461)
hai sal frate.. ajuta-ma si p me te rog frumos k inebunesc....am observat k ai schimbat radiatoru de incalzire,aceiasi probelma am avuto si eu,dak stiam ca este asa greu nu ma mai apucam (oricum nu cred k le mai montez pe toate la loc)am ajuns pana la etapa knd trebuie sa scot tulumba aia afara.problema e ca nu am cum sa o scot din cauza la cadru ala din fier care e din stal in stalp la usi. intrebare: ca sa scot tulumba trebuie sa dau si cadru ala jos sau exista vre-o metoda sa o scot fara sa demontez ala.bafta si ms

dai jos si bara de fier

MadAboutGolf3 03-11-11 23:53

Quote:

Originally Posted by remus200 (Post 4662461)

poti sa scoti partea centrala a aerotermei daca desfaci partea dreapta (unde se afla ventilatorul aerotermei), scoti clipsurile alea de tabla, 6 la numar, deconectezi furtunele de la calorifer, scoti partea frontala a aerotermei ce este prinsa in 2 suruburi din plastic, merg date jos cu o cheie de 10, apoi tragi aeroterma langa bara de fier si o rasucesti cu tevile caloriferului spre volan, apoi ar trebui sa iti iasa in sus.
ar fi mai usor daca ai da jos partea dreapta a aerotermei sa ai loc sa te misti mai mult.

PS: vezi ca e posibil sa-ti fie OK caloriferul, daca el isi face traseul si ai turul si returul fierbinti, atunci poti acoperi doar gaurile alea din clapetele de directionare a aerului, spor la treaba!

Quote:

Originally Posted by cristea_rotitza (Post 4667448)
dai jos si bara de fier

nu neaparat :P

gabi1510 15-12-16 16:22

Salut, ma poate ajuta cineva in legatura cu radiatorul? L-am dat jos azi, am umblat la clapeta , dar tot nu incalzeste. Am curatat radiatorul si degeaba. Termostatul este normal sa declanseze la 90°? Trebuie schimbat sau ce altceva imi recomandati?

gabi1510 15-12-16 18:47

Salut, ma poate ajuta cineva in legatura cu radiatorul de calura , am umblat la clapeta , dar tot nu incalzeste. Am curatat radiatorul si degeaba. Termostatul este normal sa declanseze la 90°? Trebuie schimbat sau ce altceva imi recomandati?

paul_ral 16-12-16 08:09

Este foarte posibil ca clapeta de directionare a aerului cald sa nu etanseze avand buretele distrus.

gabi1510 16-12-16 20:50

Salut ,nu stiu ce are de nu baga caldura ,am ajuns la clapeta si am refacuto ca erau gauri in clapeta dar acum tot asa face,cred ca o duc la doctor

paul_ral 17-12-16 17:42

cand misti de rozeta rece-cald se aude miscandu-se clapeta? stiu cazuri cand cablul nu era bine prins si se misca in gol.

gabi1510 18-12-16 08:55

In legatura cu caldura ,se poate sa nu imcalzeasca si din cauza la sigurante???astept un raspuns

All times are GMT +2. The time now is 04:56.

- Copyright 2025 4Tuning