![]() |
bmw 325
salutare baieti am si eu un urs de 2500 cu serpi si filtru spor,masina a fost initial cu motor de 2 700 tragea belea 240km pe ora lejer,insa din cauza unu jegos de radiator infundat sa dus dracu tot motoru,in fine numai conteaza....ma poate ajuta cineva sa fac ca acest 2500cm sa ajunga la 240?
|
Re: bmw 325
:)tot eu cateva detalii despre masina,bmw 325,suspensii sport,jante 15,geamurii el oglinzi el,trapa,ceasuri albe+alte 2 ceasuri ce indica temperatura si presiunea la ulei,computer bord scaune sport ass +bancheta spate alpina.evacuare sport(serpi)suspensie sport arcuri rosii,eleron m3,cam atat despre masina,nu stiu cati cai ar avea pt ca este 2,5normal +serpi si filtru sport,nu cred ca ar putea avea prea multi insa as dori daca ma poate ajuta cineva sa-l duc undeva la 200 de cai sau si mai mult....va multumesc8)
|
Ba da , poti sa il duci la 200 de cai , schimbandu-l cu un 2.5 24 valve si 192 Cp ...
Si cea mai buna investitie si utila , din toate pct de vedere ar reprezenta cumpararea unei Pisici 325 24v completa , pe roti , care sa merga ... Si iei tot de pe ea ... Nu mai catzi nu stiu ce surubele , vacuumuri , pl mea ... Ciao. |
Quote:
|
:)merci naka66vio,intradevar sunt multumit de motorul asta simplu de 2.5 care chiar trage,as fi vrut mai multi caluti dar asta este...merci X-Ray-Eyes pt sfat dar nu cred ca se merita investitia
|
Quote:
asta bineinteles daca nu ai diferential scurt cu care nu ai cum sa ajungi la viteza aia.. :D |
Quote:
|
Quote:
|
Un diferential scurt favorizeaza acceleratia, in timp ce cu unul mai lung accelerezi mai greu, dar atingi o viteza maxima mai mare.
|
Quote:
nu cutia e problema.. |
Quote:
cutia este de asa natura sa favorizeze sprintul 0-100 si deci viteza maxima este afectata.cum zicea si zero_cool... |
Quote:
|
Un 2.5 normal daca are un chip si este in mintile lui ajunge la 230-240 km asta cu cutie normala si grup 3.73. Sa nu mai zic ca bordu de urs are cam 20 km/h eroare la peste 200km/h deci tu o sa mergi cu 240km/h decat pe ceas :)
|
Quote:
|
Quote:
Cu a mea am depasit ceasu de 240 si a mai urcat turatia cam 400 de ture...adica undeva la ~255km/h trebuia sa arate ceasu. Fa rost de un GPS si mergi autostrada si daca tu nu ai eroare la km iti dau o bere :) eroarea se mai vede si pe dyno. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:43. |
- Copyright 2026 4Tuning