![]() |
Ford MK IV 2008
6 Attachment(s)
Este un Mondeo de 1.8 diesel 130 cp stock pe care l-am luat acum 5 zile. Sunt nou pe-aici :D bine acum as vrea sa ii pun clima si navigatie mare niste jante pe 19" si un subwoofer. Kit tuning inca nu am gasit ceva care sa imi placa dar am vazut niste modele cu prelungiri de spoilere.
|
Re: Ford MK IV 2008
Bine ai venit ;).
Ai putea incepe cu o suspensie...schimba foarte mult aspectul. Legat de jante...cred ca sunt ca mari pe 19" :oops:, 17"-18" ar fi ideal. P.S:Am citit ca doresti subwoofer...am eu de vanzare pachet amplificator+woofer, daca te intereseaza, lasa-mi un p.m. |
1 Attachment(s)
Sal! Nuj ce sa zic momentan sunt plecat in portugalia si nu am timp sa ma ocup de ea... e la fratele meu acum. Eu ma intorc in tara in iulie, pana atunci sper sa gasesc ceva si pe-aici in materie de tuning si sa trimit in tara :D. Mc pt sfat la jante sisuspensie, vreau sa gasesc ceva negru in interior, iar acolo unde se imbina cu cauciucul vreau sa fie cromat cercul. Gen astea hamman
|
8 Attachment(s)
Cam asta am gasit pentru tuning da nu pre ma incanta nimic in mod deosebit...
|
deci esti pitestean 8)
poze pe trivale si ti-am vazut-o intr-o seara si in parcare la finante cu inca un tip cu un g4 rosu :-P din cate stiu, motorul de 1.8 diesel are 125 cp :?: |
Da era fratimeo cu ea si il stiu si pe ala cu golfu il cheama gabi :p eu am inteles k ar fi 129 de cp nuj sa intreb sa vad ce scrie in talon. Da pozele sunt pe trivale la palatul copiilor
|
Nu te-ar tenta pachetul Titanium ?
|
Nu e rau dar as vrea sa fie putin ma joasa bine asta se poate rezolva, imi plac grilele dar pe spate as vrea ceva cu 4 tevi deoarece vreau sa fac modificari la motor :D
|
...si iar am trecut intr-o zi pe langa tine, sau ma rog, fratele tau, cine o fi fost...
amn2 veneam de pe eremie :lol: |
:)) da fratimeo k io vin in iulie in tara :P atunci se vor face modificari majore! eu stau pe calea bucuresti
|
in afara de resoftare nu ai ce sa faci la motorul ala. are 125 de hp . .Sa ii pui clima costa prea mult nu se merita daca nu ai luat-o cu asac eva. Mai bien mai puneai ceva bani si luai o echipare superioara gen titanium .
|
ma nu am luat-o eu... io doar aveam banii pe un card si am primit apoi tel si m-am trezit q masina. orikum dak era dupa mine luam 520 sau 525
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:24. |
- Copyright 2026 4Tuning