![]() |
E36 - Cabrio - my dream is real
7 Attachment(s)
Salutare tuturor fanilor Bmw. As vrea sa va prezint motanu` meu:-).
Bmw E36 Cabrio 320i, iunie 1996 - motor M52-B20 24 VALVE. Cautarile mele au inceput cu mai multi ani in urma...imi doream o pisika coupe initial. Aveam un criteriu dupa care ma ghidam ... sa fie cat mai originala fara interventii de "tuning pe genunchi sau in fata blocului"... visul meu era sa o gasesc cu kitul de M original... Am cautat prin tara, am vazut mai multe masini, majoritatea aratau bine dar erau "obosite" dupa cum spun cunoscatorii... Dupa multe cautari (2 ani), culmea, :D am gasit-o in orasul meu.... insa nu era coupe ci cabrio...dar am stiut ca asta era ce imi doream... :-) |
Re: E 36 Cabrio - my dream is real
Bafta cu masina, se vede ca-i intretinuta.
|
Multumesc frumos
Quote:
|
bine ai venit...se vede ca e intretinuta..rar cabrio in starea asta !
|
Din ce observ eu este un 2.8....
|
Arata ft bn masina.Km fara incidente.
|
5 Attachment(s)
Ulterior am montat un lip spoiler, faruri cu lupa si un set angel eyes, stopuri Kristal red/white, folie carbon pt ceasurile de bord si inele cromate pt bord pe care nu le-am putut monta din cauza foliei de carbon...:D
pentru iarna i-am luat si un Hardtop si astfel am transformat-o si intr-un coupe - deci mi-am indeplinit si primul vis:D Quote:
Quote:
E 2.0 dar sunt multumit de el... e in mintile lui pt varsta pe care o are. |
http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...2-9999512.html uite e identic.Eu unul am avut 2.0 si orificiu de la ulei este in spate.Galeriile de la admisie difera.
|
1 Attachment(s)
Asa arata un 2.0Attachment 1978553
|
... eu stiu codul motorului si ce scrie in talon...http://www.usautoparts.net/bmw/engines/m52.htm
Quote:
|
Quote:
Conteaza ca tu ai pus o poza cu M50 (s1), si nu stii ca exista si 2.0, si 2.3 si 2.5, care arata ca 2.8-u de care zici tu. Pentru ca toate alea sunt M52. (s3). |
Re: E36 - Cabrio - my dream is real
Eu unul am postat ce stiam si ce am vazut,inainte de a posta mam uitat si am gasit acelasi lucru care il stiam si eu.Nu am vrut sa aduc o imagine proasa sau cva de genu...
Era vb de un 2.0 nu avea leagatura sa spun ca si 2.3 si 2.5 sunt lafel ca exemplul meu. |
arata foarte bine masina si e si foarte intretinuta, sa ai noroc de ea!
in schimb cu stopurile nu mai bine puneai originale cu semnalul alb? |
Arata foarte bine.Cat te-a costat?
Sa o stapanesti sanatos in continuare! |
Voiam din acelea tip M dar nu am gasit atunci cand le-am luat pe acestea dar daca voi gasi ceva la pret bun le voi schimba...oricum parerea mea e ca arata mai bine decat triplele cu semnal galben pe care le avea inainte.
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:07. |
- Copyright 2026 4Tuning