![]() |
Vw MK2 TD DB 87 URS
2 Attachment(s)
Sa va prezint masina noului mebru UrSuLeTzz! Un mk2 TD de 1.6 care arata cum arata! Probabil ca multi stiti masina.. postez eu cu cateva poze ca el nu prea le are cu netu deocamdat!:)))) cu respect balann_jointt Speram sa va placa masina si asteptam ideii si sugestii fara comentarii rautacioase pls ( stiu ca nu se poate dar asta e )!! :)
|
Re: Vw MK2 TD DB 87 URS
maine alte poze noi ca doar pastea le am!!
|
salut...chiar ieri ai trecut pe langa mine si am intors capul dupa ea......felicitari...arata chiar bine!!!mai multe detalii despre ea...
|
pai detalii 1.6 TD ! manere si haion astupate ,filtru sport, jante aliaj pe 15, stopuri clare, toba borla, muzica :mp3 player pionerr4x50 +6 boxe sony+ 2 +2kenwood+tweetere! fara statie si tub de bass deocamdata! mai sunt multe de sups! multe planuri de viitor sper ca in curand un GTi de 8 sa 16 V!
|
5 Attachment(s)
asa cum am zis new pictures by me( fotograf amator) . .. .. ..
|
1.pana la urma a cui e masina?
2. pot sa incep cu criticile ?:) :twisted: |
ce s-a intamplat cu partea din fata a masinii? zici ca s-a exfoliat vopseaua.
|
de la tine nu ma asteptam smith! nu conteaza ce sa intamplat !!! Asa s-a vrut masina!!
|
Foarte deosebita infatisarea masinii, in special vopseaua.
Gusturile nu se discuta. |
nu feghea am avut profesor bun si nu abordez stilul asta de tuning! as merge pe ceva clasiic! stii tu la ce ma refer!!!
|
din pacate zic eu , vopseaua aceea argintie nu a avut efectul dorit ! .. arata foarte neprofesional sincer! :(
cat despre ..ventul.. imens de pe capota .... .. este modelul mai micutz merge mai bine ce consum are masina? |
1 si eu sunt de parere ca e prea mare aerisirea! adika nu trebuia de loc!:)))
2 vopseaua arata bine in realitate! |
Quote:
|
tu vorbesti din poze si eu iti zic ca in realitate arata bine! si punct
|
3 Attachment(s)
new pictures
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:30. |