![]() |
tunning 206
Fratilor ..... care stiti dati-mi si mie cateva idei. Mi-am luat un 206, 2.0 hdi din 2002 si vreau sa incep printr-un tunning exterior. Mam mai interesat si am vazut lucruri frumoiase facute de Automotive ma refer faruri si stopuri. As vrea sa schimb la el cam tot: bara fata, spoiler spate, praguri, eleron, faruri si stopuri...... Eventual daca cunoasteti meseriasi care fac la comanda din fibra spoilere.....ms!!!
|
Re: tunning 206
Nu-ti recomand din fibra ca pe langa faptul ca o ingreunezi se si sparge f usor Spoilerele de firma sunt mai scumpe dar sunt din ABS Eu unul am dizlocat bordura cu el si nu s-a spart
|
Quote:
|
|
o poza cu 206 tau nu pui?:)
|
Quote:
|
[QUOTE=carlos_giancana;896556]surpriza!!! nea pruteanu este fan peugeot si intra pe forum :D. Bai frate tu esti ala care sta si observa daca toti au scris corect cu un "n" sau cu 2. Mai bine cumparati si tu o masina pt pasiunea ta sau daca nu joaca ''NFS'' si :D LASA-
1 ..... remarca a fost........ptr cultura ta generala si 2 cand eu aveam masina ptr pasiunea mea.......tu jucai nfs si baleai la ea...... |
da frate cum zici tu!!!...asa e numai ca eu cand am jucat nfs jucam la curse acu 5 ani in bucuresti: adunatii copaceni, ozana, mobexpert pipera, imgb. Oricum degeaba scriu ca sigur nu stii despre ce e vorba. Te pupa tata:lol:
|
mereu incepe discutia cu ceva si se termina cu altceva...:lol:
|
romania e o tzara de romani :)
pt kit tuning exterior de peugeot 206 intra la carzonespecials.com pt angel eyes si stopuri in leduri vezi la firma FK jante gasesti la tot pasul... bafta |
Pot sa iti fac bara spate,bara fata,praguri si eleron la 1400ron!
daca ai nevoie de alte informatii suna-ma la 0769585205 CRISTIAN! PRETUL NU INCLUDE TRANSPORTU! |
Tu observi macar ca anuntul are 4 ani?!?
Nu mai este de actualitate - Last Activity: 12-05-07 21:57 |
inchis
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:19. |
- Copyright 2026 4Tuning