![]() |
VAND DIVERSE
15 Attachment(s)
Volan MOMO = 120 lei (se potriveste pe axul de dacie!)
Volan DACIA (cica sport) = 50 lei (am si capacul din mijloc) Volan DACIA negru cu rosu = 50 lei Volan clasic DACIA = 50 lei Filtru de aer pentru carburatoare orizontale = 80 lei Maciulie maneta viteze (gri + negru, provine de pe un X5) = 30 lei Maciulie maneta viteze = 30 lei Galerie admisie pentru dublu corp = 50 lei Placa si disc VALEO pentru papcu diesel (rulate in jur de 1000 km) = 100 lei Tel : 0767 487 674 sau PM |
Re: VAND DIVERSE
UP!!!!!
|
UP!!!
maine pun poze mai detaliate cu volanul. |
2 Attachment(s)
pozele cu volanul
|
centrul la momo e la jumatatea diametrului volanului?
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
UP!!! preturi negociabile!!!
|
UP!!! preturi noi!
Volan MOMO = 90 lei (se potriveste pe axul de dacie!) Volan DACIA (cica sport) = 40 lei (am si capacul din mijloc) Volan DACIA negru cu rosu = 40 lei Volan clasic DACIA = 40 lei Filtru de aer pentru carburatoare orizontale = 60 lei Maciulie maneta viteze (gri + negru, provine de pe un X5) = 30 lei sa dat Maciulie maneta viteze = 25 lei Galerie admisie pentru dublu corp = 40 lei Placa si disc VALEO pentru papcu diesel (rulate in jur de 1000 km) = 60 lei |
salut
mai ai schimbatorul de vanzare ??? dar nu cel de x5 |
UP!!
maciulia pleaca maine! restu, valabil! |
UPPP!!!
|
UPP!!!
|
UPP preturi negociabile
|
Quote:
Volan MOMO = 70 lei (se potriveste pe axul de dacie!) Volan DACIA (cica sport) = 30 lei (am si capacul din mijloc) Volan DACIA negru cu rosu 30 lei Volan clasic DACIA = 30 lei Filtru de aer pentru carburatoare orizontale = 40 lei Galerie admisie pentru dublu corp = 30 lei |
| All times are GMT +2. The time now is 11:53. |
- Copyright 2026 4Tuning