![]() |
E30 - TL-15-URS 2.5 24v
10 Attachment(s)
Am sa va prezint masina unui prieten , poate unii dintre voi a-ti vazut-o pe la Tulcea la curse.
Este vorba despre un e30 din '90 care a trecut prin multiple schimbari si cel mai sigur va mai trece prin multe. A fost 1.6 apoi 2.5 12v apoi 2.5 24v iar acum are motorul 2.5 24v de pe fosta pisica rosie a lui preparatu care este tipla. Ca imbunatatiri ar fii: - fusta fata m-tech 2 - praguri custom - fusta spate rieger - stopuri hella smoked - manerele de pe spate eliminate ( clean ) - faruri custom ( interior negru + angel eyes rosu + xenon ) - interior recaro retapitat in piele neagra cu cusatura alba - plasme bord - jante MAM 17" 9j full polish - suspensie sport fixa - schimbat absolut tot ce inseamna bucsi / pivoti etc. - evacuare borla Si numai retin , am sa mai revin pe parcurs cu informatii :) https://www.youtube.com/watch?v=6p8Oqzybc_s - un filmulet de sambata trecuta |
Re: E30 - TL-15-URS 2.5 24v
Frumoasa masina!
|
O vedeam mai mereu parcata pe soveja pe langa Institut , frumoasa masina .
|
Arata extrem de bine :).
|
a zgariat putin bara in video ala
frumos ursul |
frumoasa masina....am avut ocazia sa ma dau cu el la tulcea.....cand era 12v
bafta cu ursanu........ |
deci asta e ursul ala alb de care tot auzeam, arata bine :D
|
@plictisit - Da asta e masina de care auzeai.
In curand masina va intra la cosmetica sa i se rezolve toate micile defectiuni optice iar apoi un eleron M-tech2 + eliminat manere fata Daca are cineva asa ceva , va rog sa-mi da-ti un PM cu un pret si numar de telefon. |
Frumos tare ursul tau...il tot vad prin ctza....pe la jumatea lunii scot si eu ursul, si poate ne intalnim intr-o zi pe la aqua majic..schimbam o parere, o idee...
Numai bine! |
Pentru urs toata stima insa pentru proprietar....
Eram intro zi cu niste colegi pe adamclisi in tomis 3 undeva la niste hopuri dinacelea de la o trecere de pietoni,si zic:Uite ce urs frumos Dupa care a scos dejtu pe geam si a plecat. Nu inteleg ce a vrut sa demonstreze el prin gestu ala dar in fine. |
Quote:
|
f frumos ursul...am avut ocazia sa il vad duminica prin mamaia si sa schimb cateva cuvinte cu proprietarul.numai bine8)
|
pe romaneste mi-a aratat m**e
In fine,acum ma amuz cand imi aduc aminte :)) |
frumoase jante :P
|
2 Attachment(s)
Si un mic film de prezentare Aici
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:53. |