![]() |
CHESTIONAR CARBURANTI
Salutare! Numele meu este Alin si sunt student in anul 3 si peste o luna si ceva trebuie sa imi sustin lucrarea de licenta. In cadrul licentei am o parte practica ce presupune aplicarea unui chestionar urmand ca dupa acesta eu sa interpretez rezultatele. Chestionarul are maxim 10 intrebari in functie de raspuns si dureaza maxim 2 minute. Intrebarile fac referire la calitatea si pretul carburantilor in Romania. Chestionarul poate fi completat online la urmatoarea adresa http://www.surveygizmo.com/s3/522897...nar-Carburanti . Va rog cei care cititi acest topic sa il completati iar modelatorii sa nu stearga acest topic. Va multumesc pentru intelegere si astept raspunsurile voastre.
Respect... |
Re: CHESTIONAR CARBURANTI
Sa postezi si concluziile la care ai ajuns :lol:
Succes cu licenta ! |
Quote:
Chestionar Carburanti Va multumesc! Va multumesc pentru timpul acordat! |
Nu.. student la Marketing... Va multumesc pentru ca ati completat, cu siguranta va voi informa asupra concluziilor...!
|
please... help... am nevoie de ajutorul vostru... completati chestionarul... Thx
|
Chestionar Carburanti
Va multumesc! Va multumesc pentru timpul acordat! Ma bucur ca te-am putut ajuta :) |
like..:)
|
Done,succes la prezentare
|
Chestionar Carburanti
Va multumesc! Va multumesc pentru timpul acordat! :D |
Chestionar Carburanti
Va multumesc! Va multumesc pentru timpul acordat! Done :) Bafta la licenta |
ai unu si de la mine, bafta la licenta
|
Chestionar Carburanti
Va multumesc! Va multumesc pentru timpul acordat! una si de la mine. Bafta la licenta ! |
| All times are GMT +2. The time now is 21:10. |
- Copyright 2026 4Tuning