Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   o parere ??? (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/25430-parere.html)

juSt 18-10-06 02:17

o parere ???

4 Attachment(s)
da .. sa icepem cu inceputul .. 2 big problems... unu.. o sa am probleme cu politia . rar , ceva ?? ( ma refer la culoare .. adik .. ea saraca initial in talon .. si vopsita tot gri era .. acu' .. nu mai stiu exact.. o fi gri .. o fi neagra .. o fi ....nusth' .. spuneti si voi ).. doi ... va place sau nu ???
inca ceva .. de terminat .. nu inca , mai urmeaza deocamdata un eleron, poate cu ceva noroc niste faruri .. in caz ca o sa gasesc vreodata , niste proiectoare .. care iar nu stiu de unde sa le iau .. so .. astept pareri
........SI....n-am spalat masina :D .. si nici prea mult chef de modificat pozele nu am avut .. sper sa nu deranjeze pe nimeni asta :rolleyes2

PH-04-WPD 18-10-06 17:23

Re: o parere ???

am si eu am culoarea asta pe cielo din 95 sa zic ... ca in poze nu prea poti sa-ti dai seama ... in talon scrie GRI si masina zici ca-i neagra ... am inteles ca ar fi un GRI PHANTOM ... sau ceva de genu... stii cumva codul de la culoarea ta? ca m-ar interesa si pe mine pt vopsit...

catutzu 20-10-06 18:43

frumoasa masina :d si capota e super...... nu prea se potriveste spolierul spate :(... parerea mea, dar spoilerul fata e super. e facut la comanda sau ai gasit undeva de cumparat?

juSt 21-10-06 11:08

spoilerul spate am cerut sa fie cat mai inalt , deoarece nu stiu de unde as putea sa iau amortizoare sport, so .. deocamdata la damburi dau cu ea de pamant .. asta fiind motivul pt care am ales modelul ala .. numai ca omul de mi le-a facut mi le-a lungit .. si tot jos este in cele din urma ..
se gasesc si de cumparat.. . din cate am vazut eu spoilerul fata este pt opel ( astra si vectra ) la aprox 20 mil ..
pt culoare nu am cod .. ceva negru combinat cu nusth' ce ( cred io ). apoi gazata cu albastru ..
mai astept pareri ..

Bmw_Rulllzzz 21-10-06 11:16

vin-o cu ea maine la intalnire sa o vedem live. ;)

Rama_Jupanu 22-10-06 12:05

Parerea mea despre masina:1 spoileru spate nu se portriveste deloc masinii, spoileru fata mai merge, 2 da antena aia jos de pe spate ca zici ca e taxiu si iti dau un sfat schimba girla cu totul

juSt 22-10-06 16:15

antena .. mai asculta omul si radio .. ..grila .. atat am gasit .... la capota mai trebuiau sa intre niste grile .. eleronul .. inca nu am reusit sa-l montez ..oricum nu imi mai bat capul .. o vand ... care vreo sa o faca sa o faca el mai departe ....io nu cred ca o sa-i mai fac ceva . ideea era ca abia incepusem .. dar cred ca deja am si terminat .. ...so .. nubira ..an 2000 .. 110 mii .. itp in 2006.. merge destul bine .. scaune electrice cu incalzire . al soferului reglabil pe inaltime ...volan reglabil .. mp3 +boxe sony.. pret .. inca nu sth' .. ma mai gandesc.

Evil Yuri 22-10-06 17:18

Grila arata foarte bine daca scoti "palele" de plastic si pui plasa, lasand rama cromata asa cum e ea.

Frumos oricum.

Bmw_Rulllzzz 22-10-06 22:32

am vazut azi masina la iasi si sincer nu mi-a placut deloc :d

juSt 23-10-06 13:10

comentariile de "bine" le-am auzit si io ..pe acolo .. :P .. bmw .. poate imi explici te rog si mie ce nu ti-a placut ... afara de finisare ( cam lasa de dorit ).. si de faptul ca masina nu e terminata .. si nu cred ca o mai termin vreodata ..

juSt 23-10-06 13:12

oricum .. e de vanzare .. careva interesat ??

Bmw_Rulllzzz 23-10-06 16:22

nu te supara degeaba dar nu era deloc pe gustul meu. yo mi-am exprimat parerea. daca te deranjeaza nu mai postez aici, dar numele topicului cere pareri, NU ?????

lasa^gura 22-01-07 17:25

Eu sunt unu dintre cei care a facut masina asta,intrati pe site-ul asta http://www.keltunning.tk/ si daca va place ceva tunning de akolo contactati-ma pe id asta......bodo_18yoo

All times are GMT +2. The time now is 01:35.

- Copyright 2026 4Tuning