![]() |
e cel mai tare frate!!!
patch pentru el www.moderngamers.com! Va astept in multi-player :D intrati sau nu va mai astept? |
Re: Midnight Club II MODern edition!!!
pune poze sa ne convingi sa jucam!
|
Nu stiu ce e asa fain la un arcade mai arcade ca nfsu...dar il asteptam pe mr san andreas sa ne convinga...
|
4 Attachment(s)
ce ziceti????
|
ce grafica belea...=))=)) si ce jocc..uuauuuu ...
|
ce mai astepti frate? baga linku de download!!!
p.s. nu fii rau serhanu... |
jocu tre sa il cumparati sau daca gasiti pe siteuri sau pe oDC luati-l si patchul pentru ala din poze il luati de pe www.moderngamers.com
|
jocu` mc2 ii super...nu are grafik stralucit shi nu ii nici el prea real...da nush...da o satisfactzie aparte!!!;)...kt despre patchu` modern racer...cred k ii cel mai najpa patch kre exista...totu` ii aja ireal....k dreq...jucatzi fara patch-u` modern racer....va asigur eu k ii d 2 ori mai mishto!!!;)
|
MC2 am vrut sa joc mai demult dar nu am pus mana pe el decat acum 1 luna...masinile le iei deja tunate...iei curbe de 90 grade cu 200...nu mi s-a parut nici macar fun...mc3 dub edition e super tare,insa e doar pt xbox si ps...customise dus la extrem,iti poti schimba pana si placutele de inmatriculare ;)
|
am jucat putin jocul fara mod pe el, si nu mi-a placut deloc. sincer credeam ca e ceva de el, dar am fost dezamagit
in curand apare NFSC, si veti avea ce face acolo in materie de customizing (ma supara totusi astia care au strigat in gura mare pe internet lucruri care trebuiau sa ramana "secrete" pana la lansare... din fericire mai sunt cateva lucruri inca necunoscute de public :D) |
Acum 2-3 ani am jucat si eu mc2 si nu mi-a placut deloc!...acum joc mc3 ... bestial rau!
|
Quote:
|
il joc pe xbox... pt pc nu e
|
misto modern edition :d am jucat cu un friend pe retea merge sooper :D
|
sincer sa fiu nu prea are sooper grafica dar daca te plictisesti merge cu prietenii in retea ;) apropo jucati??? :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:18. |
- Copyright 2026 4Tuning