![]() |
vreau telecomanda RM-X114
astept oferte
|
Re: vreau telecomanda RM-X114
1 Attachment(s)
asa ceva am nevoie
|
nimic ...................... :(((
|
nimic ...................... :
(( |
vezi ca poti sa dai comanda la service-ul flamingo din stefan cel mare... orice telecomanda sau piesa sony... platesti contravaloarea si astepti maxim 2 saptamani...si ti-o aduce originala sony... nu contrafacuta...
|
multumesc mult o sa incerc si acolo, gasisem ceva la firma alteo dar la fel prin comanda si am vorbit doar telefonic cu ei
|
flamingo este service autorizat sony si in afara de cei de la flamingo tot pe stefan cel mare mai sunt vreo 2 service-uri tot autorizate sony...(btw vezi ca sony NU are service in romania... are doare service-uri autorizate iar flamingo este cel mai mare...)
|
multumesc mult
|
sfat: NU te duce la flamingo. preturile sint extraordinar de umflate, iar service-ul lor autorizat sony e de risul curcilor.
incearca si aici si compara singur: www.******** (reprezentanta Sony) www.sonycenter.ro (service autorizat, New Link SRL) sau pe Stefan Cel Mare vis-a-vis de Dinamo (cel mai bun service sony din ro.) din cite retin, telecomanda costa vreo 500 mii lei vechi. |
iti multumesc mult o sa incerc si aici
|
Quote:
si btw: daca citeai bine mai sus vedeai ca ii spusesem sa mearga si pacolo sa incerce... |
gata mi-am luat se poate inchide topicul , multumesc.
|
de unde?, ca vreau si eu. Cat a costat?
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:18. |
- Copyright 2026 4Tuning