![]() |
Vand ceasuri suplimentare
5 Attachment(s)
Vand ceasuri suplimentare. 1 buc ceas presiune ulei la pretul de 90 ron, cu sonda sau 50 ron fara sonda,1 ceas presiune ulei Raid Nightflight 1,1 mil cu sonda, 1 ceas temperatura apa cu sonda la 80 ron, 1 ceas boost la 50 ron, 1 ceas vacuum la 70 ron.In poze apar ceasurile de presiune ulei cel de 90 ron, ceasul de temperatura apa, si de asemenea cel de boost care are 7 culori de display.
Date contact id mess lukpopovici sau tel 0740262811 |
Re: Vand ceasuri suplimentare
ai o poza pt cel de vacum ? poti sa-l trimiti prin posta la focsani ? 0765271535 multumesc
|
1 Attachment(s)
Salve, uite poza cu ceasul de vacuum, ca sa nu ne complicam cu posta, ti l pot aduce personal la Focsani, in duminica de Paste. Am drum spre Bucuresti.
|
mersi dar mai caut un pic
|
Cu placere, spor la cautari.
|
salut fami un pretz la ceasu de ulei si cel de apa cu tot cu suport :) si tot ce este necesar sa`l pun pe masina
|
Ai PM.
|
As dori eu ceasul de boost! trimiti prin posta?
|
Din pacate ceasul de boost a fost vandut, insa stiu pe cineva, care are un ceas de boost, sa vad cum iau legatura cu el si te anunt.
|
Pretul scade cu 10 ron la fiecare produs si ramane negociabil.
|
Valabil.
|
Preturi reduse si putin neg.
1 buc ceas presiune ulei la pretul de 70 ron, cu sonda sau 40 ron fara sonda, 1 ceas temperatura apa cu sonda la 60 ron, 1 ceas boost la 40 ron, 1 ceas vacuum la 50 ron.Date contact id mess lukpopovici sau tel 0740262811 |
Quote:
|
apa si ulei cu tot cu sonde....pret pachet?
|
150 ron
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:18. |
- Copyright 2026 4Tuning