Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   o parere ...Touareg (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/253897-parere-touareg.html)

kydutzz S550 17-04-11 21:58

o parere ...Touareg

4 Attachment(s)
Un inceput de proiect :d nu va luati tare de mine sunt nou pe forum

am pus poze de cand am vazut`o prima data in state pana ieri :d

kydutzz S550 17-04-11 22:03

Re: o parere ...Touareg

10 Attachment(s)
--------------------------------------------------------------------------------

poze seria 2

kydutzz S550 17-04-11 22:07

7 Attachment(s)
poze 3

JunKer_hP 17-04-11 22:08

foarte frumoasa , asteptam poze cu interiorul si ce mai ai de gand sa-i faci , daca ii mai faci ceva:arrow:

e N d Y 17-04-11 22:09

Frumos proiect , dar .. nu prea merg neoanele alea de sub masina... pe un jeep parerea mea, nu e de nfs masina in rest f frumos :-) , alte detalii optiuni .. ? an .. etc . Sa o stapanesti sanatos.

kydutzz S550 17-04-11 22:09

4 Attachment(s)
pana acum au fost facute cateva modificari si la motor si la exterior am inceput cu un soft de la TCM 30 de cai filtre K&N , tobe Borla , grila fara semn pleoape fata la comanda , pleoape spate , stopuri fumuri ,jante lenso 20 " , suspensie coborata 3 cm (VAG-com perna de aer) navigatie touch-screen , xenon halogene , becuri interior-exterior albe si urmeaza schimbare totala de culoare in alb cu wide-body de la Caractere , grila plus capota de la Hofele si jante rinspeed c5 23" distantiere de 25 si Lowering links de inca 3 cm (va fi aproape lipita de asfalt pe modulul LOW). Piesele au inceput incet incet sa ajunga la mine , si sper pana in vara sa fie totul montat si vopsit :lol:

kydutzz S550 17-04-11 22:22

7 Attachment(s)
on low level :D

kydutzz S550 17-04-11 22:23

Quote:

Originally Posted by e N d Y (Post 4264090)
Frumos proiect , dar .. nu prea merg neoanele alea de sub masina... pe un jeep parerea mea, nu e de nfs masina in rest f frumos :-) , alte detalii optiuni .. ? an .. etc . Sa o stapanesti sanatos.

am pus detaliile .

kydutzz S550 17-04-11 22:24

Quote:

Originally Posted by JunKer_hP (Post 4264088)
foarte frumoasa , asteptam poze cu interiorul si ce mai ai de gand sa-i faci , daca ii mai faci ceva:arrow:

dap fac fac multe :)) uitate k am postat !

Payulik 17-04-11 23:16

frumos proiect bafta in continuare

kydutzz S550 17-04-11 23:32

Quote:

Originally Posted by Payulik (Post 4264276)
frumos proiect bafta in continuare

mersi frumos !

kydutzz S550 17-04-11 23:40

2 Attachment(s)
ceva filmulete

quick_silver2 18-04-11 10:01

Bun,masina e frumoasa dar TIPA dupa distantiere,sunt prea interiorizate rotile.
Evacuarile alea,tipsuri sau ce sunt mai bine nu ar fi,sau aranjeazale putin..Tare urat dau,parerea mea
Ah, Si un numar patrat Tip C fata/spate te-ar ajuta mult.
Bafta pe viitor cu tancu!

PS: Vopseste grila in culoarea masini,nu negru iar ce e cromat vopseste ( sau infoliaza ) in negru mat ( rama,dungile etc )

JusT_SaY_BoBo 18-04-11 13:08

:lol:fromoasa masina.s-a cam zis ce as fi vrut si eu sa spun gen neoane,distantiere!
e frumos cand cineva modifica o masina gen touareg.mie sincer nu imi prea plac pleoapele ar fi fost mult mai ok fara prelungirea aceea in jos dar in rest masina e ok.mai low se paote lasa?

kydutzz S550 18-04-11 15:23

Quote:

Originally Posted by quick_silver2 (Post 4265085)
Bun,masina e frumoasa dar TIPA dupa distantiere,sunt prea interiorizate rotile.
Evacuarile alea,tipsuri sau ce sunt mai bine nu ar fi,sau aranjeazale putin..Tare urat dau,parerea mea
Ah, Si un numar patrat Tip C fata/spate te-ar ajuta mult.
Bafta pe viitor cu tancu!

PS: Vopseste grila in culoarea masini,nu negru iar ce e cromat vopseste ( sau infoliaza ) in negru mat ( rama,dungile etc )

Multumesc mult pt parere ! Inca masina e in curs de modificari wide body distantiere tobe etc ! + schimbare totala de culori alte jante Si fara numar fata !

All times are GMT +2. The time now is 08:36.

- Copyright 2026 4Tuning