![]() |
problema cu alpine 9855r
salut. am cumparat recent acest player..de obicei ascult cd-uri audio cu flac-uri, astazi am bagat un cd cu cateva mp3-uri normale; am observat ca se aude intrerupt nu pot asculta nicio melodie, de la ce sa fie oare ? cd-urile audio merg fara probleme si se aude impecabil.
cd-ul cu mp3-uri pe care l-am bagat este scris de mine la 8x si nu are nicio zgarietura |
Re: problema cu alpine 9855r
Quote:
Incearca eventual sa folosesti alt tip de blank (alta marca, alt model, evetual ceva mai rasarit), vezi daca exista vreo diferenta. La cat de slabe calitativ sunt in ultima vreme, nu ma mir ca multe fac figuri. PS: Mai in gluma, mai in serios, orice player bun ar trebui sa refuze MP3-urile. :-P |
Quote:
daca ar necesita curatare, nu ar trebui sa intrerupa si pe cd-ul audio ? (intreruperi adica de 2-3 secunde asa ...) |
Quote:
Dar poti totusi sa incerci sa-l cureti macar preventiv si sa incerci si varianta cu blank-ul mai bun. Poate prin eliminare gasesti buba. Sau renunti la mp3 si ai rezolvat toate problemele. :) |
o sa vad ce pot sa rezolv si revin cu un reply :D
|
Gata! Mit distrus ! Folosesc Verbatim. Nu mai este nicio problema; se pare ca nu se pupa playerul asta cu traxdata sau princo am mai folosit eu (asta am gasit prin casa si mi-a fost lene sa ma duc la magazin) :D
|
Am facut asta seara un cd audio din fisiere *.ape (albumul Goran Bregovic - Arizona Dream) scris la 8x. Nu mi-l citeste nu stiu de ce. Imi da eroare si scoate si niste sunete ciudate ... Ce sa aiba oare ?
|
aaa cred ca SACD; nu stiu unde vad exact formatul :)
|
Quote:
|
Quote:
2. Programul de scriere are eroare la conversie ( foloseste Burrrn ) 3. Curata unitatea de praf si verifica lentila. Incearca sa citesti acelasi cd si in alte unitati. Tot ce e posibil ca blocul optic sa fie pe duca. Bafta! |
Quote:
poate iese la exercitiul de logica secundara.... sau ne oprim aici? |
Quote:
DTS 5.1 este un un codec audio intalnit foarte des "lipit" de un material video, adica pe DVD-uri sau alte suporturi similare. Nu de alta dar a fost conceput din start pentru astfel de aplicatii. Necesitatea unui format multicanal pe un suport dedicat audio a fost unul din motivele pentru care a aparut si SACD-ul (dincolo de avantajele oferite de spatiu efectiv de scriere, rezolutie, etc etc). Avand in vedere ca omul a scris un blank cd (nu dvd) nu avea cum sa foloseasca un stream PDM (specific SACD, multicanal sau nu) din cauza dimensiunii acestuia (masurata in giga, nu in sute de mega) si nici un format DTS care din cate stiu nu se gaseste SEPARAT sub forma de material audio ce "canta" dupa acest codec, cu atat mai putin pe un suport dedicat audio (CD sau SACD). Poate ai facut confuzia cu DST care intreadevar este un codec de compresie a stream-ului PDM. Dar asta e la randul lui un standard de compresie si nu un format. Daca gresesc, te rog sa ma corectezi. Cu exemple, ca sa fie utila invatatura. :) |
| All times are GMT +2. The time now is 19:49. |
- Copyright 2026 4Tuning