![]() |
E36 - Masina mea Bmw E36 cabrio!
Salutare...am decis sa va tin la curent cu progresul fostului E36 alb...Zilele astea am fost iarasi la Arad si am cumparat alt E36 cabrio negru cu numere de Franta si voi incerca sa refac XXX'ul.Va astept cu parerei,critici orice m'ar putea ajuta! Va salut (urmeaza si poze in scurt timp)
|
Re: Masina mea Bmw E36 cabrio!
Quote:
Bafta la ea |
|
Quote:
tot din Arad am luat'o...deocamdata o tin asa pana expira asigurarea...si apoi vad ce fac...intai sa o pujn l apunct atat tehnic cat si estetic! |
Quote:
Poze nu pui? Sau nu iti place sa te lauzi?:P:P:P:P |
poze poze poze :D
si tot 2.5 e pisica ce ai luat-o, si acelasi an ca si ce-a rasturnata ? |
Quote:
De pe net am luat'o....trebuie sa o pun la punct si dupa recarosare....am asigurare pana in noiembrie deci nu ma grabesc cu recarosarea! |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
Re: E36 - Masina mea Bmw E36 cabrio!
daca ii schimbi barile si oglinzile ,,, e ok pt inceput .....si stopurile :D
|
Tare frica imi era ca e masina asta:) ca alt cabrio nu este in Arad. Il stiu pe Gras(proprietarul) de multi ani si statea cu saptamanile cu masina la vanzare in piata si nul baga nimeni in seama din cauza ca dadea ture cu ea cu viteza prin toate gropile posibile :):):) de acolo sa faca praf sa arate la tigani ca numai e nimeni ca el( asa au si ajuns in starea asta spoilerele si etc). Mai stiu eu multe da nu e cazul:). Am vrut si eu sa o cumpar odata ca mi-a facut o oferta de nerefuzat dar imi era frica sa nu imi iau o teapa cu actele stiind bine ce fel de om e si ce a facut la viata lui. Cei drept avea tiganu si cauciuri de vanzare si ii mergea mai bine afacerea cu ele decat vanzarea masinilor:)
Mie sincer imi era foarte mila de pisica in ce hal era tratata si tot ma gandeam oare cand va fi ziua cand va pleca de la el ca sa o faca cineva frumoasa si sa aibe grija de ea. Sper ca va fii asa:D Numai bine P.S. Schimba-i urgent oglinzile :) si spoilerele ca-s urate cu spume!!! si da jos M-ul de pe portbagaj. aaaa si baga poze si de la interior :):) |
Quote:
Asta e primul lucru care vreau sa il fac...spoilerele si oglinzile schimbate si la partea de mecanica de pus la punct ca numi place deloc...cat despre proprietar ai zis tu asa ca nu mai are rost sa zic eu...nu a avut deloc grija de masina...am luat'o bine ca altfel nu o luam...la banii astia nu am gasit altceva! |
Quote:
In foarte scurt timp va primi pachetul de m+stopuri tot de m |
Inseamna ca pui pe ea tot ce e mai bun de pe cealalta:).. Presupun ca si vaderele nu ?
|
Quote:
Am primit ieri un telefon de la un posibil client al celei albe...daca nu se concretizeaza nimic mut tot ce am bun de pe cealalta pe asta inclusiv interior,bord,eu as dori si mocheta dar e cam greu! |
| All times are GMT +2. The time now is 09:57. |
- Copyright 2026 4Tuning