![]() |
Tocmai ce-mi luai si io motor!!!
sunt mega fericit, ca am reusit sa-l iau, este vb de un motor mai vechi dar intr-o super stare tehnica, este o yamaha xs de 850 CMC care dezvolta in jur de 80 CP, se misca f. bine cu toate ca este destul de grea aprox. 210KG, si este un touring, dar spre surprinderea mea face cu a treia 150, a patra 180, si a cincea D-zeu cu mila, si asta destul de repede. Abia astept sa vina primavara sa o scot pe strada. :lol: :lol: :lol: :lol:
|
bravo mms-ule. Sa o calaresti sanatos ;) si sa ai grija cu calutii aia.
Poze, ceva? |
:lol: mms ... felicitari in primul rand pentru achizitie! in al doilea rand ... sa ai grija man ca e tare mai ales daca esti al inceput. echipament always!
|
mms felicitari .. :dance: :dance:
Vezi ce faci cu ea sa nu te vedem pe la stiri ... (3 raniti si ... ) Fa si tu niste poze ceva si arata-ne si noua ... :!: |
POZE>POZE> POZE!!!
|
Nu il mai bateti mai la cap ...
Pune el poze ... asa cred :roll: Asa informativ cat ai dat pe el :?: |
Quote:
Sa-l stapanesti sanatos. :wink: |
va multumesc mult, pt felicitari, tre sa bag acu niste banii in echipament, ca de, o cheltuiala nu vine niciodata singura, am mai avut un Suzuki de 250 RG, in jur de 50 CP(supersport), si deci nu sunt la primul motor, dar nici experienta cu garla nu pot sa zic ca am, asa ca o sa incerc sa nu bag sosonul la blana in ea :lol: :lol: ,cat despre poze, stati linistiti, coming soon!
|
O CIUDATENIE!
Banuiesc ca ai luat-o ieftin! ... 3 pistoane ... succes pe strada |
Re:
Quote:
|
Felicitari MMS !
Abia astept sa vad pozele!Vreau sa-mi iau si eu una in primavara! Ai grija cu ea boieru! :twisted: :twisted: :twisted: |
:cry: :cry: :cry: :cry: Vreau si eu. Ai si categoria A?
|
inca nu dar..., se lucreaza intens la aspectul acesta al problemei. :lol: :lol: :lol:
|
sint sigur ca ursu nu a vrut sa iti jigneasca motoreta cand a spus ca este o ciudatenie....mai potrivit ar fi fost \"raritate\"
gamma cred ca iti oferea senzatii mai misto pe curbe.....desi cred ca la drum lung era stress 8) |
1500 E a fost motoreta, un pretz zic eu bunicel pentru un motor de 850 care mai e si in stare buna zic io.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:57. |
- Copyright 2026 4Tuning