Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Comunitate Car town Romania (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/253403-comunitate-car-town-romania.html)

gunball 14-04-11 20:46

Comunitate Car town Romania

Buna seara la toata lumea.. Vreau sa va prezint o idee.. Car town este un joc pe facebook cu o idee destul de simpla, ai un garaj mic la inceput, o masina, cativa banuti..Pe parcurs angajezi oameni, castigi bani din curse si garaj, iti extinzi garajul, faci colectii de masini, iti faci masini de nascar, de indy etc.

Ca la orice joc de pe facebook, ai nevoie de prieteni..fie pentru a iti da piesa necesara pentru o masina, fie pentru a face parte din echipa ta de nascar. De aceea, m am gandit ca ar fi frumos sa facem un grup de oameni care joaca acest joc, pentru a ne ajuta unul pe celalalt..

Acum astept pareri de la voi.. pentru linkul catre joc sau catre pagina mea de facebook, va rog sa imi dati PM pentru ca aici nu se afiseaza..

Mht'u 15-04-11 17:55

Re: Comunitate Car town Romania

Quote:

Originally Posted by gunball (Post 4256281)
Buna seara la toata lumea.. Vreau sa va prezint o idee.. Car town este un joc pe facebook cu o idee destul de simpla, ai un garaj mic la inceput, o masina, cativa banuti..Pe parcurs angajezi oameni, castigi bani din curse si garaj, iti extinzi garajul, faci colectii de masini, iti faci masini de nascar, de indy etc.

Ca la orice joc de pe facebook, ai nevoie de prieteni..fie pentru a iti da piesa necesara pentru o masina, fie pentru a face parte din echipa ta de nascar. De aceea, m am gandit ca ar fi frumos sa facem un grup de oameni care joaca acest joc, pentru a ne ajuta unul pe celalalt..

Acum astept pareri de la voi.. pentru linkul catre joc sau catre pagina mea de facebook, va rog sa imi dati PM pentru ca aici nu se afiseaza..

tare...topic pe 4t...dar cum se da invitatie la alea pt masinile de nascar?ca eu nici acum nu stiu:lol:

Billy c25xe 03-05-11 00:53

Dar cum pot adauga noi masini ? Am vazut ca exista m3 e30 , e92 , x5 e70 si habar nu am cum le-au adaugat .

sergiulik90 03-05-11 19:04

Daca nu ma insel, majoritatea BMW-urilor au fost in stocuri limitate. Si s-au terminat. Trebuie sa fii pe faza cand baga masini noi ca acum dau numai cu lingurita. :P

JuST_GiuGiu 03-05-11 22:10

M-am apucat si eu in seara asta!!E frumusel jocu,am incercat sa caut niste coduri pt bani daia albastrii;)) ca nu am chef sa ii cumpar:lol:

sergiulik90 05-05-11 18:43

Facem un schimb de nume sa ne avem pe lista ? :D Am mare nevoie de cativa jucatori sa-mi fac echipa pentru un challenge.

KrYpToN 05-05-11 19:32

Stefan Cosac numele meu cautatima acolo ^^ am level 41 voi ?

JuST_GiuGiu 05-05-11 21:30

JuST_GiuGiu ,lvl 6 la inceput:))

sergiulik90 07-05-11 09:54

Sergiu Cristian Gheorghian. Cam lung, asta e. :)) Level 50.

JuST_GiuGiu 07-05-11 17:02

Quote:

Originally Posted by sergiulik90 (Post 4308862)
Sergiu Cristian Gheorghian. Cam lung, asta e. :)) Level 50.

Te-am acceptat ,astept sa intrii in crew-ul meu!!!

ANDR31 07-05-11 18:40

Bo Andrei, level 9, spre 10 :lol:

JuST_GiuGiu 07-05-11 20:35

Ai acceptul meu!! Astept sa intrii in crew-ul meu:P:P:P

dog99 10-05-11 18:16

5 Attachment(s)
bun topicul asta :-)

cine vrea sa ma adauge in lista ''Hantea Ionut'' level 48

JuST_GiuGiu 10-05-11 20:52

Hai cat mai mult...avem nevoie de oameni pt Road Trip:)):lol:

JipY_BZD 10-05-11 23:13

mai joaca cineva ??? vreau si eu sa va am ca vecini etc ;))

jipa dan lvl 11 spre 12

All times are GMT +2. The time now is 12:57.

- Copyright 2026 4Tuning