![]() |
Recomandare pt un C4 coupe
Vreau sa imi iau un amplificator si un woofer dar inca nu sunt prea sigur ce marca. Dispun de un buget de ~20 mil (in acesti bani trebuie sa intre si montajul si cablurile).
Ideea e ca nu vreau un sistem audio de peste 300-350W, dar vreau sa se auda F bine. Masina pe care se va instala acest acest sis v-a fii un C4 Coupe. Poate sa ma ajute cineva ca nishte pareri??? |
Re: Recomandare pt un C4 coupe
Quote:
Scuze daca deja ai amp pt boxe dar asta e recomandarea mea pt sistem: DLS CA51 - 9 mil 4X50+1X150RMS @ 4 ohm ,4x80+1x225RMS@2Ohm Un sub DLS in functie de sptatiu (10-12-15")-5-6 mil cu tot cu incinta DLS B6 fata 2,3 mil + DLS coaxiale classic 126/spate de 16 cam 1,4 mil =4 mil 1,5 mil te duc cablurile si inca pe atat montajul deci cam 3 mil => 21-22 mil Asta daca nu vrei usi facute care sunt destul ed scumpe dar merita bani mai ales daca vrei sa tii ceva timp masina. |
cablu de 20 costa 900 de mii, iar el vrea un amplificator pentru un woofer de 300-400 rms ... deci e prea putin ce scoate amplificatorul resrpectiv :)
|
Quote:
El zice puterea sistemului audio si in acest caz e peste 500W RMS. Si oricum Watii de la o firma nu-s egali cu Watii de la alta. As fi preferat sa-i faci o propunere decat sa o critici pe a mea. El va decide daca e buna sau rea. |
n-am criticat idee ta ... insa eu cred ca s-a referit strict la amplificator si la woofer cand a spus 300-350 rms. cabluri de 20 ... m-am referit la 20 mm grosimea cablului ca nu stiu sa-ti zic cat inseamna ca AWG.
ps: daca nu ma insel citroenu' are boxe de 13cm si pe fata si pe spate. |
Parerea mea e ca ar trebui sa te focusezi in primul rind pe prepararea masinii, respectiv a usilor. Nu vreau sa te intristez insa la C4 panourile de usa sunt extrem de subtiri si vor vibra destul de tare. Daca mai pui si amplificator pe usile stock va fi mai rau decit fara.
Ca sugestie, incearca sa iei legatura cu pesteimputit sau rellaxx, pentru ca ei au studiat bine un C4, si vezi ce solutie au gasit ei. |
Multumesc pt sugestii, momentam cautam un amplif si un woofer, dar caut ceva care sa se auda clar nu neaparat f puternic.
Si mai am o problema destul de importanta, masina a venit cu Radio Cd, pe care nu vreau sa-l schimb pt ca imi pierd afisajul din bord si as vrea sa imi pun o magazie de CDuri cu MP3, dar am intrebat la cineva si mi-au spus ca nu se poate pune separat ci doar la Citroen.....stie cineva ceva, se poate nu se poate??? |
Intre DLS si Pioneer ce mi-ati recomanda???
|
depinde ce modele compari ... in principal am vazut ca lumea prefere dls.
ps: vezi ca daca pastrezi casetofonu standard de la masina o sa ai nevoie de un adaptor high-low ca sa conectezi statia ... |
Quote:
|
Am vazut foarte multe amplif-uri cu "Speaker Level Input". Daca vrei sa pastrezi cd-playerul original intereseaza-te si daca amplif-ul are asa ceva ca sa nu te mai complici cu adaptoare.
Tu in 20 mil vrei doar sub si amp ? Pai cu banii astia poti sa-ti faci un bas atat de puternic cat sa-ti vibreze toata masina :) Poti sa mergi pe amp Audison + sub. Hertz (nu stiu preturi asa ca nu stiu ce sa-ti recomand) sau Ground Zero amp GZRA 1.1000D (600W @ 2ohm) + sub. GZRW 12-XD-AL (500W) astea doua fac aprox 20 mil. Oricum nu e recomandat sa ai atata putere pe sub-bas si restul dif sa fie stock. Mai bine iti pui niste dif. klumea pe fata (Hertz, DLS...) + amplificare pe masura + tratare usi si mai tarziu adaugi si sub-ul (asta daca o sa mai fie nevoie :) ) Bafta ! |
Quote:
Eu ii recomandam amplif pe boxe (bine daca nu face usile sa le puna pe high pass sa nu bazaie) pentru ca o putere ceva mai mare pe medii si inalte acopera cat de cat bazaiturile si sunetul se aude mult mai clar decat se aude din casu lui. Intradevar toti recomanda usi facute si alte chestii dar astea si costa :) . PS- daca ai boxe de stock 13 si nu vrei sa modifici ia DLS de 13 ... nu stiu exact ce dimensiune au boxele din un C4. Toti intreaba sistem audio pt o anumita masina- sitemul audio e unul masina e alta ... conteaza doar cat de pretentioasa e masina .... cu cat ai mai mult plastic in masina cu atat bazaie mai mult. |
Cred ca a fost greseala mea ca nu am dat toate detaliile.
Pt boxe am facut deja planuri, de asta ma intereseaza doar wooferul si amplif. Si daca stie cineva cum as putea sa fac cu magazia de Cduri. Si inca un lucru...daca puteti sa imi recomandati un service bun unde sa mi le pun ca sa nu am probleme cu "greierashi" dupa ce mi-au dat cei din service fetele jos....adica undeva unde sa stie bine ce fac!!! Mersi!!! |
Ar fi bine sa spui si ce planuri ai pentru boxe/amp ca sa stim cam la ce nivel ai sunetul.Daca vrei ceva intradevar sa sune un JL cred ca ar fi bun dar costa ceva bani , Hertz suna bine in special seria Mille dar nu stiu cat costa exact ,iar pioneer PRS ala galben care are 300RMS nu stiu daca l-a auzit cineva dar cred ca suna bine si costa pana in 10 mil difu.
|
AAA si inca ceva , vrei un woofer agresiv sau unul moale ca sunet ?
Aici e de gusturi ca nu stim ce inseamna la tine bine |
| All times are GMT +2. The time now is 22:39. |
- Copyright 2026 4Tuning