![]() |
E46 - 318i, Hamann 17" 9j / 10J
5 Attachment(s)
Acum cateva luni am cumparat un Bmw seria 3 E46, 318i, motor 1.9 118 cp.
In momentul de fata arata ca asa, dar vor urma si alte modificari... |
Re: E46 - :)
In afara de ce se vede in poza, am facut si grilele(narile) negre.
|
Şi la ce modificări te gāndeşti, sau e secret naţional?:D
|
arata bine masina dar urla si inca cum urla sa fie lasata pe burta... si jantele parca sunt prea vechi pt E46 sau incearca sa polishezi buza...
|
Quote:
|
prima modificare ar trebui sa fie la roti. cel mai probabil astea sunt roti de seria 5, si dau al dracu de urat pe seria 3 din cauza et-ului pentru ca zici ca sunt puse pe langa masina... s-ar rezolva problema cu o suspensie si niste evazari la aripi, dar asa mie nu imi plac deloc. bafta cu masina arata bine per total :-)
|
arata bine masina.... polishaza buzele de la jante :D
|
salut tuturor imi pare rau ca nu am raspuns pana acum dar nu am avut acces la internet, modificarile ce vor urma nu sunt un secret, aveti dreptate cu suspensia v-a urma si aceea, si aripile spete umflate deoarece rotile ating rau, intre timp am schimbat hidoasa bara din fata cu unca de facelift care vine foarte bine pe masina nu am apucat sa fac poze dar promit ca vor venii si alea repede... astept in continuare parerile voastre
|
schimba-i jantele, ca arata ca un tractor!!
|
Totusi ce dimensiuni ai la cauciucuri?
|
Re: E46 - 318i, Hamann 17" 9j / 10J
Quote:
Quote:
|
Quote:
asa e man:-)...daca lui asa ii place poate sa si puna si un plug dupa ea, fiecare cu gusturile lui, cu respect!...dar daca se pun doi mai masivi in fata sau trece peste o denivelare isi taie cauciucurile in aripi.... si toate componentele de la suspensie se uzeaza mult mai repede cu jantele respective!...eu zic ca ar fi bine sa modifici si aripile daca vrei sa le pastrezi si bara M fata! |
Nu e nici primul E46 cu 10J si, cu siguranta, nici ultimul. Ca fapt divers, nici mie nu-mi plac jantele astea, iar in banii pe care i-a dat pe ele, i-am spus-o de N ori, isi putea lua altele MULT mai tari :-P
Bara fata e schimbata, ca a muscat o bordura - are de facelift acum. PS: masina nu e a mea, ci a unui prieten de-al meu. |
3 Attachment(s)
masina arata bine si cu jantele astea...1.trebuie lasata jos cum au spus majoritatea userilor...2.pune cauciuc mai ingust un 215/40 ar fi ideal pt ca se vad urat gumele astea chiar daca sunt pe 40 odata cu latimea se ridica si talonul...si 3.polisheaza buza la ele si o sa se schimbe toata masina...uite o poza cu jantele mele dupa masina ! sunt tot hamann hm1 cauciuc 205.40 fata tras si spate 215/40..buzele sunt polishate de mine nu au iesit chiar ff bine dar e ok..
|
Quote:
ar arata foarte bine cu un alt upgrate la cauciuri si o suspensie. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:17. |
- Copyright 2026 4Tuning