![]() |
Alte motoare pe Oltcit?
am bani, dar nu am idee ce motor sa cumpar pentru un oltcit. asa ca cer si eu ajutor. aviz pasionatilor sau veteranilor acestor masini care au adus o astfel de modificare. ce motor cumpar sa se potriveasca in locul celui vechi cu cat mai putine modificari si ce cutie de viteze ma sfatuiti sa ii pun. am auzit ca ar merge un motor de saxo cu o cutie f10 cu rapoarte scurte de o astra gsi intr-o discutzie pe un alt forum! ms
|
Re: intrebare. proiect de viitor.
de citroen e un de 1.3l potriveste la fix si merge si cutia daca ai din ala care are discurile de frana sub capota
|
motor de alfa 33 cu tot cu cutia de viteze sau pui turbo la motorul de oltcit..
|
Quote:
|
Quote:
dar tot motor de olcit e si nu vreau asa ceva! a zis ca la 90 de mii segmentare! :P |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
motor de citroen GSA de 1299cc intra la FIX
pentru cutia de viteze de citroen GSA trebuie modificat putin suportul vechii cutii de viteze, sau sa faci o adaptare la prinderea din spate. pentru motorul de alfa romeo 33, cu cutie cu tot, trebuie modificat putin locul cutiei de viteze. Daca am retinut bine, se iau si planetarele de la alfa33 |
Am cutie de GSA montata pe oltcit si nu am facut nicio modificare, a intrat la fix.
|
am si eu o intrebare?? Motorul De Golf nu se potriveste??...ce modificari mai trebuiesc facute ca sa se potriveasca...sau ce alte motoare pot fi puse pe oltcit si sa il potzi omologa si alre tampenii care trebuiesc facute..?
|
si unchitu` asta merge mituit si de altii :D poate facem vre`o afacere
|
mda si eu as face o afacere cu el k imi expira rar in dec
si nush dak pana atunci o sa mai lucreze respectivu care m-a ajutat pana acu cu rar ce zici? |
sal! totusi motoarele si cutiile de citroen bx (parca) nu merg?
am auzit k sunt de 1.9 sau d 1.7 ... |
Quote:
adik cu ceva modificari si pile la rar...cine stie... |
All times are GMT +2. The time now is 07:06. |
- Copyright 2025 4Tuning