![]() |
Cielo B 61 WUG
8 Attachment(s)
Salutare! Dupa multe disctii cu ceva tovarasi mau convins sa imi prezint si eu cotetul...
Treaba sta in felul urmator, este un cielo executive 2003 cu 85.000 km si este pe mana mea de la 70.000. momentan nu am avut nici o problema cu el decat mai o revizie mai un schimb de ulei si acum 1 luna schimbat tachetii. Zilele trecute am facut schimb de jante cu un tovaras cu unele din preferatele mele, borbet 7j gen ATS cup si trebuie sa ma apuc sa le reconditionez ca au lacul sarit. Planuri de viitor o suspensie sport ca este prea cocotata si cam atat momentan tinand cont ca este o masina de zii cu zii... Pun ceva poze cu ea. |
Re: Cielo B 61 WUG
spor la tunarit sau la vandut fratioare :) cat iti consuma cu rotile astea ? 15? 15 pe15 :)) )) ?
|
Quote:
ma chiri sincer cam tot acolo e consumul, 8-10 :D |
Frumoasa masina :D [ un sfat incearca sa schimbi semnalizarile fata cu unele noi albe ] in rest ce sa zic spor la tuning
|
Quote:
la asta ma gandeam zilele astea ori o sa le trag folie black pe ele sunt nehotarat :lol: |
Quote:
Vad ca ai grila fara semn, arata bine. Trage-i cu incredere folie pe semnale , or sa arate mult mai bine :D. Bafta la tunarit. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
te asteptam vineri seara la 8:30 la intilnire dreamworks
|
3 Attachment(s)
uite ce am gasit ;)
|
Quote:
Quote:
nu sunt eu ala :paper: |
Quote:
|
Quote:
|
Trantita inseamna niste arcuri, adica acolo un -40... si iti zic eu ce nu e asa paguba, se poate merge in Bucuresti (parerea mea, altii care sunt mai comozi poate li se pare greu) :) Ia-ti anvelope cu talon mic neaparat... Uite aici calculator sa vezi ce-ti trebuie ca sa ai si viteza in bord ok :) (cred ca 195/50/15 e ok)
|
Quote:
cat de trantita nici nu ma gandesc! trebuie neaparat! :D |
| All times are GMT +2. The time now is 22:41. |
- Copyright 2026 4Tuning