![]() |
e36 compact - unghi spate
sal , nu reusesc sa rezolv o problema cu unghiul de catere a rotilor pe spate la un compact din 95. am schimbat puntea , am schimbat bucsele alea mari care vin in punte si nimik . rotile stau /\ asa pe spate si roade foarte tare , si nu e singura problema , nu sta pe strada deloc la 100 km/h . ma chiinui sa o tin dreapta , balaseaza stanga dreapta tot timpul . poate ma juta cineva cu niste sfaturi. la disectie zic ca e ok , da nu e :( si la compact nu se regleaza caderea pe spate .
|
Re: e36 compact - unghi spate
Quote:
mie cel putin imi face placere sa-l vad pe al meu cracanel tare de spate...:D |
da , dar roade tare . asta e problema , am 1000 km si deja am intors cauciucurile si au inceput sa se vada si pe partea asta . :((
|
Tija intre oalele spate si s-a rezolvat. Va fi ca de fabrica.
|
cum adica tija ? pe telescop sus sau unde?
|
Quote:
sunt variante dar costa, bucsi de bascula reglabile si alte metode. daca te intereseaza da-mi un telefon. 0722162299 |
Ori ai rulmentii praf pe spate (din cauza carora sa stea rotile sub unghiul ala) ori tu defapt ai geometria varza pe fata si d-aia nu stai cu masina pe drum.
Nu te lua dupa toate sfaturile radio-shantz cu "tije" si alte alea. Bucsile de bascule reglabile sunt una din solutii. |
incearca sa folosesti niste camber shims..
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:43. |
- Copyright 2026 4Tuning