![]() |
BMW X5 e53 --- Sport Pack---20" 10j & 11j---Supersprint Exhaust---Shadow line
7 Attachment(s)
dupa cum spune si titlu... m-am prostit de tot :))
este vorba de un x5, achizitionat acum 3 luni.... de care m-am indragostit fara sa vreau ... cateva detalii: 3.0d model 2003 Pachet sport exterior + interior Pachet lumini exterior + interior Pachet comfort Pachet Shadow Jante X6 pe 20" Frozer grey color, 10j cu 11j, 275 40 20 cu 315 35 20 RFT, aproape noi Faruri Facelift look, Angel Eyes 8000k, Bi-xenon 8000k, Proiectoare Day Light LED, spalatori faruri Nari shadow Oglinzi heliomate, electrice, incalzite, rabatabile electric, si comanda parcare oglinda dreapta Folie Llumar omologata Stouri hella Full led noi Tobe superspint x5 4.8is Cutie automata TIPTRONIC Interior: Navi mare + TV (merge in mers) Sistem audio concert cu surround + 2 woofere Piele neagra Scaune sport reglabile electric cu memorii + incalzire pe 3 nivele Telefon + Bluetooth Torpedou refrigerat Senzori Ploaie + Lumina Volan reglabil electric transversal si langitudinal Plafon negru Dublu klimatornic Magazie cu 6 Cduri Curent 220v in portbagaj Follow me home lights 60 secunde Sistem de asistenta la coborare si urcare 4x4 Computer Bord Webasto cu programare volan Incalzire auxiliara Trimuri M argintii Ultima revizie, 26.03.2011: Ulei 5w 40 ORIGINAL BMW + filtre (detin facturi) Ulei cutie ORIGINAL bmw + filtru Bujii Oem BMW Injectoare curatate Antigel Oem BMW Bucse si pivoti schimbati toti Parbriz nou Placute fata si spate noi plus senzori to be continued... l-am modificat putin, cu gust, am pus 3 fete pe capota si a iesti ce urmeaza mai jos :)) cateva poze cum arata masina BEFORE & AFTER... |
Re: BMW X5 e53 --- Sport Pack---20" 10j & 11j---Supersprint Exhaust---Shadow line
1 Attachment(s)
asteptam pe mareo sa isi faca aparitia...
|
Re: BMW X5 e53 --- Sport Pack---20" 10j & 11j---Supersprint Exhaust---Shadow line
Arata bine :D
Farurile facelift look sunt defapt farurile normale dar ai scos sticlele + sticla de la semnal ? Poti pune o folie pe ele ! Asteptam pozele de la mareo :shock::shock::shock: |
Arata foarte bine masina ... era de asteptat !!
Personal nu imi plac stopurile dar e chestie de gusturi... Bafta ! |
in sfarsit il vad si eu:shock:
arata foarte foarte bine!dar ca o chestie de gusturi nu ar merge pe partea de pe hayon si stop inafara de semnalizare o folie rosie:???: |
frumos....sa ai parte de ea si hai sa vina mareo cu pozele:X....
cum i-ar sta la un jeep low:D?! bafta |
ms ms, urmeaza folie pe stopuri rosie, doar semnalu ramane alb, folia pe faruri putin fumurie, m-am grabit cu poze ca m-au batut la cap sa pun cateva poze :)) aia e
POZELE ~~~ http://mareo-photography.blogspot.co...tm-03-adf.html |
10 Attachment(s)
pozeeeleee.
|
sarumana mareoooo....
masina a intrat la vanzareeee.... vine alta mai fainaaaaa.... |
Mie mi s'a spus ca masina eclipseaza fetel,la tine e tocmai invers.:)
|
Quote:
|
Thare frate !!!:):)
|
Foarte tare tancul! :twisted:
|
vin jante pe 22...
|
Quote:
folia aia pe triple pe cand e programata?:lol: daca eram in tm macar ca o gluma si tot veneam si iti puneam eu folia:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 18:15. |
- Copyright 2026 4Tuning