![]() |
Intrebare !!
As vrea sa mai pun vreo 20 30 de cai pe un e39 2.5d, 163 de cai, din 2001.
Cum procedez, si care sunt riscurile??? daca imi poate raspunde cineva. Multumesc anticipat ! |
Re: Intrebare !!
Quote:
O resoftare buna e intre 300 e si 500e si ff multa grija ca nu e de joaca , te bucuri ca platesti putin si dupa schimi turbina abreiaj injectoare si nu mai zic de fumm |
Quote:
Riscuri oricum sunt, depinde si de exploatare. Am gasit un site interesat www.reparatii-turbosuflante.ro/ acolo au si o sectiune upgrade turbina... Logic...ar trebui, cel putin verificata turbina,injectoare,pompa...sa vezi daca rezista....cel mult,cum e si recomandat pe site...turbina mai mare+soft...apoi daca vrei maxim din motor, injectoare marite,debitmetru,intercooler mai mare,evacuare inox...etc...lista ramane deschisa.... |
Quote:
sigur nu esti prost informat? |
Quote:
Am si eu o parere...ca decat sa faci un motor...cu turbina,cu soft...sa scoti nush cate sute de cai din el.....si pe urma la fiecare 2 saptamani sa iti pice cate ceva.... Ori ceva mai usor...sau in anumite limite...cum am zis in celalalt post...sau daca ai bani si iti permiti...ori umbli serios in motor,in caz iei alta masina mai puternica:D Eu la 190 cai..pot sa zic ca intr-un an nu m-am facut de rusine niciodata |
multumesc mult pt raspunsuri, dar m-am decis sa nu mai fac nimic, motorul e oricum in mintile lui nu da fum nu nimic. mai multa lume mi-a zis ca implica riscuri si nu merita
se poate inchide numai bine ! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:13. |
- Copyright 2026 4Tuning