![]() |
Dacia 1310 L
3 Attachment(s)
Salut COMUNITATEA 4TUNING.
Dacia 1310 L an fab. 1998 |
Re: Dacia 1310 L
Vreau sa fac din acesta dacie o masina care sa arate bine, cu bun simtz.
Astept opinii, pareri, etc ..... Nu are nici o imbunatatire ! |
din cate am intzeles de la baietzii de paici acea banda ornamentala (cromata:P) cica nu se mai poarta k e kitch
Ai putea s incepi prin a-i monta un sistem audio mijto.... masina imi place cum arata...este in stare buna niste praguri finutze si o mica prelungire la bari un set de proectoare dragutze niste jante frumoase daca dispui de bani :) bafta |
La partea cu pragurile m-am gandit si eu, partea audio intr-adevar o sa trebuiasca, dat intai vreau sa fac exteriorul, in fine mersi pt sfat,
bafta! |
fff important!!!dak ii pui praguri ai grija de care iei !cas unele care ies in afara ff mult si e greu apoi sa le faci sa para din caroserie!pe scurt fale sa para din caroserie sti tu se pune fibra se vopseste!si in rest cea zis baiatu de mai sus:!:
|
pe langa ce a zis Gabriel_xenon daca ai gasi si o aerisire pt capota sau acoperis si un eleron dragut ai iesi frumoasa... si niste geamuri negre ;;)
|
Quote:
|
multumesc mult. :( nu stiu ce tre sa fac sa primesc pm. daca stii si vrei sa imi explici poti sa intri pe m_cata_16. imi cer scuze si eu pt offtopic
|
Quote:
deci ai facut un post sa t afli in treaba |
Quote:
|
Chiar imi place,curata masinutza si culoare sto.
Cateva sugestii: jante aliaj,grila plasa fata,suspensie coborata,sistem audio Multa bafta la modificari. |
e interesanta, dar intrebarea logica, fiind la dacia tuning... unde e tuning-ul?:shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:37. |
- Copyright 2026 4Tuning