![]() |
Mazda Rx7 Vs Mazda Rx8
RX7-le pt mine,urasc sa vad cum modele noi pierd din putere,cu toate ca rx8-ul e o masina super
|
Re: Mazda Rx7 Vs Mazda Rx8
ti-e iti place cum arata thread`ul inceput de tine? asa de curiozitate, ai mai postat pe vrun forum pana acum? mai intai citeste alte topicuri si dupa ce inveti apuca-te de postat!!!
|
tinere vezi ca nu prea ai stat 7 ani pe acasa,asta ca sa nu zic altfel,de altfel si semnatura ta zice multe despre tine,asta una la mana.doi,daca cineva greseste altfel il corectezi si ii si explici cum sta treaba ca asa e civilizat,nu arunci cu rahat ca pana la urma e un thread si nu face rau nimanui,asa ca daca vrei sa imi dai replica fii civilizat ca sa nu iasa circ dintr-un nimic
|
Nu mai zic nimic ca degeaba zic, las moderatorii sa te atentioneze cu thread`urile astea aruncate din avion;) Daca ai observat cum posteaza RoSonic sau alti useri de pe forum ar trebui sa inveti cate ceva!
|
Ceea ce incerca The Mask sa spuna dar a esuat lamentabil pentru ca daca nu insulti cand faci o sugestie nu esti roman adevarat, este faptul ca de obicei cand se incepe o discutie se incepe cu mai mult de o propozitie. Elaboreaza. Ce anume nu-ti place la RX8 in afara de puterea care nu ti se pare pe masura? Locurile din spate? A treia usa? Prea grea? Performante mediocre? Ei bine, sunt de acord cu tine :)
The Mask, ai si tu o atentionare. Putin mai multa politete nu strica. Eventual si prin semnatura. |
Thx Fishbone pentru completare...pai sa zici la fiecare care se apuca de postat ca nu face bine sa vorbesti cu el frumos in final tot la disputa ajunge...ca de obicei pe acest forum.
|
e obligatoriu sa imi exprim parerea la inceput?poate prefer sa aud opinii si dupa sa o exprim si eu pe a mea,e o regula de care eu nu stiu?ma rog,nu stiu de ce trebuie sa fie atat de complicat..in fine,trecand la subiect:imi place mult rx8-ul,ideea cu usa e inovatoare,arata si mai bine ca rx7-le(as fi vrut sa fie un pic mai joasa totusi),as fi preferat ca motorul ala sa fie undeva spre 300 cp,ca sa se simta mai bine evolutia si sa paseasca mai aproape de japonezele mai puternice.
repet:am mers pe ideea ca sunt masini cunoscute si in cazul in care totusi cineva vrea mai multe date mi le cere si i le dau cu placere,deci se poate si fara scandal,zic eu |
si inca ceva:sunt relativ sceptic vis-a-vis de datele tehnice,pot sa spun ca ma obsedeaza,insa daca dai un search pe net sa cauti specificatiile unei masini ai sa gasesti o gramada de greseli incat nici nu mai stii care sursa sa o iei de buna,drept pentru care nu imi place sa insir tabele cu specificatii,s-ar putea sa ma insel,ceea ce afisez eu sa nu fie corect sau sa nu fie luat ca a fi corect,si de aici sa apara alte discutii care sa devieze subiectul,sincer sa fiu eu unul nici nu m-am uitat la celelalte thread-uri la specificatii sau poze,mi-am dat cu parerea bazandu-ma pe ceea ce stiu,si am considerat ca asa ar fi mai corect sa procedeze si altii
|
Quote:
Specificatiile sunt chiar foarte clare, dar daca ai intrebari in continuarea poti observa orice review scris de, spre exemplu, Motor Trend, Car and Driver, Road and Track unde vei vedea si oarece teste de performanta. |
mie imi place cel mai mult maxda RX7 FDS5 sau FD5S ceva de genul asta echiparea cu motor de 2.6 biturbo.
as prefera-o oricand in detrimentul unui RX8 |
si mie imi place Rx 7-le mai mult! dar avand in vedere ca nu se mai fabrica ar fi greu de crezut ca mi-as lua una second hand, mai ales aici in romania! rx-8 e si el misto si daca il iei nou ai si garantie la el, plus ca e mai practica!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:44. |
- Copyright 2026 4Tuning