![]() |
E36 - 320i sedan
6 Attachment(s)
Ma mandresc si eu cu un bmw 320i din 1996 cu un motor de 2000
|
Re: BMW 320i Sport:D
nu vreau sa fiu rautacios si nici ironic asa ca o sa te intreb sincer si direct :Iti place masina asta?
|
Re: E36 - 320i sedan
Man...masina asta....NU e ce trebuie:):)E urata cu spume,scuza-ma ca iti zic...scapa urgent de barile,farurile si pragurile alea hidoase si pune ori ceva original ori un kit M,ce ai tu momentan pe masina e bataie de joc:)
P.S Am uitat eleronul si aripile! |
singura chestie ce parca imi place sunt aripile... in rest, daca tie iti place e ok!
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Sa-l stapanesti sanatos si fara incidente.
|
Invidiosilor !!!
Masina o vad aproape zilnic , si va pot spune ca acum in faruri are si luminite albastre si jantele pe spate schimbate . Daca ar schimba tot chitul asta ozn cu unul stock , as alege jantele nou montate pe spate ! p.s. Sper ca suporti bine critica ; ai la ce ! |
Mie imi plac stopurile.
Ca stil se apropie de cel maxi...acum cativa ani intr-o tara din Europa am vazut majoritatea masinilor cu tuning de acest tip. Cred ca de cativa ani e si acest body pe masina... Ca si cum n-ar fi,poti pune M si vinde-l pe asta altuia. Opinia mea...vezi pe la bmw syndikat.de ,fotostories,e36 limuzina..cateva exemple la zi... |
Imi place masina ! Eventual schimba barile , pragurile , farurile , eleronul , neoanele de prin interior :D
P.S. mersi moderatorului care imi sterge a 2 oara postul . |
| All times are GMT +2. The time now is 04:20. |
- Copyright 2026 4Tuning